|
|
#1 | ||||
![]() |
Selamlar bu zamana kadar bi sorun yoktu sıkıntı stres gidiyoduda bu kadar muhabbeti olunca kafam attı arkadaş...aileden kız arkadaşına berbere kadar lafı oldu aştırıyorum...bende farkına vardın sacım gidiyo
...ne yapabilirim ilk aklıma gelen bioxcin denen serum ve şampuan seti nedir nasıldır kullanan varmı...bununla birlikte kullanabileceğim test edip onaylanmıs başka ürünler varmı....olmadı bi cildiyeye gideceğim cok takmaya başladım aklıam kel kalcam genc yaşta şimdiden teşekkürler __________________________________ "Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum" ![]()
|
||||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
yaş kaç ?........
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: D-4D / 12'Rocco
|
bende baya araştırmıştım bi süre sonra olay saç ne kadara ekiyolara geldi onuda öğrendim
3ooo kök 1ooo €
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
Cıtırım daha 23
![]() Bakarız daha erken sac ekimi felan o kadar yok en azından kökler hücreler canlıdır... __________________________________ "Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum" ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Usturayla kazıt
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: grande punto
|
Dökülme ciddi ise doktora gitmek en mantıklısı , ben gittim zilyon tane ilaç yazdılar
2 çeşit hap , 2 çeşit sprey , 2 çeşit şampuan iğneler-yağlar felan doktor bir gidin bence ![]() Edit:Bursa'da hüseyin durmuşlar'ı tavsiye ederim |
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]() |
İş geregi kesemem ustura felan yaz gunu boy aynası
__________________________________ "Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum" ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Yatağımda , yerlerde vs vs her yerde saçlar olurdu.Artık görmüyorum , 7 aydır tedavi görüyorum ben.İllaki faydası olur diyorum ama disiplinli olmak lazım
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Bioxcin bu yaşta bence etkili olur... Ben 18-19 yaşlarımdan beri oldum olası saçlarım dökülüyor...
Çok değil ama kafam yarım ada olma yolunda bayaa yol kat etti... Ve bu bioxcin sayesinde bir nebze durduğunu gördüm.. Yine de bi kullanın... Çok dert ediyorsanız da bi uzmana görünmenizde fayda var bence... edit : 1 Kür saçlarımı kısa kestirdğimde kullanmıştım serumunu... Ondan önce de sonra da düzensiz olarak şampuanını kullandım Son Düzenleyen gökberk; 18-07-2011 23:08. |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Kendi sitesinide inceledim adamlar öle yaparız böle yaparız demiyor tamamen uyum.bi gün yapıp burakmak yok taki 3 evrede sac cıkma garantisi var oda 5 kutuya tekamül ediyo
__________________________________ "Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum" ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
yaa benimde saç sürekli yağlanıyor
hergün saçımı yıkıyorum bıktım valla,bu sorunu nasıl hallederiz.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
yaa kullanmadığım şampuan kalmadı lanet olası hiçbiride işe yaramıyor,ama birde onu deneyim eczanelerde varmıdır ?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Evet var , mor renkli olan yağlı saçlar için.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Eyvallah sağolasın.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Rica ederim
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
minoxil kullanıyorum çok faydasını gördüm
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
aynı dert bendede var bende çok araştırma yaptım son çare ektirmek
ama aşırı değilse senin dökülmen yada açılması saçlarını kısa kestir şampuanı fazla bekletme ve bol su ile durula jole ıvır zıvırda kullanma bu arada minoxil forte 5 şiddetle tavsiye ederim ama düzenli kullanmalısın yeni dökülenler için bire bir dünyanın parasını harcamana gerek kalmaz bence bu işlerden milyon dolarlar kaldırıp 1 tel çıkarmayan ilaçlar var.. seçimlerinde dikkatli ol
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: EK9 & ASTRA J 1.6 sport
|
priorin şampuan ve hapını tavsiye ederim sağlık bakanlığı onaylı olan tek bu aralarında doktorlarda direk bunu verio ama tabi önce en sağlıklısı bi doktora gidip önce nedir ne değildir öğrenmen
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:04 ::::

...ne yapabilirim ilk aklıma gelen bioxcin denen serum ve şampuan seti nedir nasıldır kullanan varmı...bununla birlikte kullanabileceğim test edip onaylanmıs başka ürünler varmı....olmadı bi cildiyeye gideceğim cok takmaya başladım aklıam kel kalcam genc yaşta