minoxil kullanın çok etkili
Printable View
minoxil kullanın çok etkili
benimde ciddi seyreldi saçlarım yaa
benimde düğün fotolarım çok efsane kodumun fotografçısı nasıl bir ışıkta çektiyse saçlarda balyaj var gibi duruyor:D:D
benim saçlar at kılından dayanıklı maşallah 4 sene kadar 2 ayda bir düzleştirme(defrüze, şu brezilya fönü denen şeyden) yaptırmıştım bana mısın dememişti:)
bir ay içinde savunma sanayi ile anlaşma imzalayacağım benim şaçlardan çelik yelek yapacaklar:D
Ben son zaman evigen kullaniyorum .
Saclarimda cok ciddi guclenme ve daha az dokulme oluyor. Hatta belki pisikolojik olabilir ama daha kisa surede daha cok uzuyor :D
Suan piyasada bulmak biraz zor ama sanirim yakin zamanda evigen i eczanelerde cesitli sekillerde temin edebilecekmisiz sampuani bakim yagi gibi cesitlerle . Kendi adima tavsiye ederim .
ben ektirdim kurtuldum valla 4 ay oldu yarısı çıktı ama yetti şimdiden mutluyum,
aktardan bı karısm yag aldm 2 gunde 1 surup sacta bekletyorum sonra yıkıyorum dokulme gozle gorulur sekılde azaldı 1aydan fazla oldu kullanalı. Memnunum ısteyene aksam adını evdn bakar yazarm.
If there was keramet in hair, It would not grow in your ass :D
Kelim fena seksiyim :hehe:
ben lisedeyken bi kız vardı sınıfta.son sene saçları dökülmeye başladı kelleşmeye başladı.bişeyler yaptı etti o saçlar çıktı eskisi gibi.yumurta mumurta bişeyler yılan yağı falan filan bekletiyomusun kafada öyle bişeylerdi.kızda feysi kapamış yoksa formülü alırdık.araştırıyorum kızı zaten :D 2-3 ayda gtü topladı
saç ektirmeyi düşünenler biliyor mu bilmem ama bir dip not olsun...saç ektirmeden önce vurduruyorsun!!!
bazen saç dökmek işe yarıyor. 20 yaşımda olmama rağmen insanlar beni 26-27 yaşında sanıyorlar. :D
FUT mu kaldı artık :) kızılderili işi o yapmıyolar zaten,
düşünen varsa tavsiye ederim, ekim sırasında kafayı uyuşturan iğne yapıyolar, dişçi de olduğunun benzerini düşün 10-15 tane uyuşmaya karşı olan direncinize göre sayı artabiliyor :) bu kısmı sıkıntılı birde , ilk 5-6 gün sıkıntılı görüntü olarak kanlı kabuklu fln,
3-4 haftada ekilenler dökülüyor, 2.5-3. aydan itibaren geri çıkıyor, sonrası rahat
gökhanoluk bak deşifre olduk forumda bide foto koysak imza yapar bu ibo bıyık
moruk nerden söyledin ben ektirdim diye bak başına iş aldın :D
bu arada mioxil forte kullanan varmı forumda?