şu reçeteyi bende deniym bi ya zaten dokuluyo kaybetçek bişe yok :D
Printable View
şu reçeteyi bende deniym bi ya zaten dokuluyo kaybetçek bişe yok :D
Beyler yılan yağı ve yılan yağı şampuanı kullanmanızı tavsiye ederim. Aktarlardan alabilirsiniz faydası kesinlikle var. Kullanımı yazıyor pakette
Benim saçım 2 yıldır felaket dökülüyordu ama bölgesel açılmadan çok genel bir dökülme sorunu yaşadım.bununla birlikte saç kalitesi düştü ve saçlar inceldi..Herşeyin başlangıcı diş problemlerinden sonra oldu,ardından bademcik iltihabı geçirdim.Halen yarım kalan kanal tedavisinin neden oldugu sorunlarla uğraşıyorum..Bu problemler bağışıklık sistemini etkilediği için saç dökülmesine neden olabiliyormuş,alakasız geliyor ama araştırmalar bunu gösteriyor..Herkesin dökülme nedeni farklı olabilir tabi,yinede dişçiye görünüp dişleri kontrol ettirmekte fayda var.Bademcik ve troid problemleri olup olmadıgına da kesinlikle baktırmak gerekiyor..
http://www.hastane.com.tr/saglik/sac...curukleri.html
Şaç dökülmesi için en etkili tedavi yöntemi FDA onayı olan propecia,minoksidil ve nizoral şampuandır..Biotin,çinko vb vitaminlerde destek açısından fayda sağlıyacaktır elbette..
2 Ayda Sa karma pular - Sa Dklmesi
benim arkadaşım tr'deki en iyi doktorlardan birine ektirdi 1 kökü 2.5 euro :) 3 - 3.5 euro'ya eken doktorlarda var..Ama sonuç mükemmel,kimse ektirdiğini anlamıyor.Etrafta kompLe kafasını 4 binlira'ya ektirip çim adam gibi dolaşan o kadar adam var ki,dikkatli olmak,iyi arştırmak lazım..
bu konuyu cok uzunca araştırmış biri olarak
erkek tipi sac dökülme sorununuz var ise kullanılan ilaçların tabiki güçlendirme, dokulmeyi geciktirme ve dolgun gorunum elde etmesi olacaktır.
fakat, erkek tipi sac dökülmesi olan birinin dökülen sacların yerine çıkması gibi herhangi bir cozumu yoktur maalesef eninde sonunda saclar zayıflayıp dokuluyor.
Arkadaslar meral sasmazoglunun bulusunu tavsiye edicem size..tv de programda izledim dunyada deriden sac diplerine etki eden formulun kendinde oldugunu ve bu sayede olu hucreleri canlandirdigini yeniden ciktigini iddia ediyor..urunun arkasinda olup kendisi ile email yoluyla irtibata gecebildiginiz sistemi var..60 tl serum sampuan kuru. Siddetle tavsiye ederim internete isim olarak yazin cikiyor...
bu söz, o ürünün palavra olduğunu ispatlar.. ölü hücreyi dirilten bir ilaç dünyada yok, henüz keşfedilmedi.. nedense böyle bol keseden atanlar hep bizim türkler oluyor.. kanada menşeili minoxidil üzerinde hiç böyle palavralar yok. "herkeste işe yaramayabilir, genelde kafanın cortex bölgesinde daha çok işe yarar, 4 ay sonrasında saç gelişimi görmezseniz ürünü bırakın" gibi doğru düzgün, ayağı yere basan ifadeler var..
Cem'in reçeteyi bende uygulayacağım ama kimse bioxcinden bahsetmemiş.Ben sadece Bioxcin Forte şampuanı 2 ay kadar kullandım ceminki kadar verimli olmasa da baya bi düzeltmişti saçın durumunu.Şu 1 ay kadar bırakıp biomen'e geçiş yaptım daha fena halde kafada açılmalar meydana geldi. Bu tip şampuan ilaç vb.. ürünlerde bırakınca dökülme olayı hep oluyor galiba.İlelebet bunlara bağımlı mı yaşıyacağız :)
Dermalute şampuan dediğin bu dimi :
Dermalute Şampuan | Eczaonline
beyler yaza yaza dilimde tüy bitti ama hiç söylediklerimi kaale almıyorsunuz. şampuanlar saç dökülmesine olumlu, olumsuz katkı vermezler. derinin altından nüfuz edip, saç köklerine ulaşabilmesi için saatlerce duşta beklemeniz gerekir. bu pratik olarak mümkün değildir. saçını köpürtür, 1-2 dk yıkarsın. sonra suyu basar durularsın. hani nerde kaldı şampuanın etkisi?
placebo etkisinden başka etkisi yoktur. ben bu saç dökülmesine yıllarımı verdim. bir çok uyduruk ürünü (faboa 101d, biotin, bioksin, vs vs) denedim, paramı çöpe attım. bir nevi uzman sayılırım.
propecia ve minoxidilden başka ürüne para hacamayın. işe yaramaz. şampuanın en ucuzunu en katkısız olanını kullanın. şapka takmak, jöle sürmek saçları dökmez. saçı kazıtmak saçları kuvvetlendirmez.
İnce ve Güçsüz Saçlar | Transmed
Saç Dökülmesi Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar! - Askmen Türkiye - Mynet
Aynı sorundan bende gıttım doktora zamanında..adam dedı kı ırsi olan sac dokulmelerinde yapacak birsey yoktur ta ki bugune kadar artık minoxil var git onu al ben sana yazsam ılacta yazarım ama bir işe yaramaz dedi adam..gittim aldım kullandım ve gercekten durdurdu..yanlz aradab 6 7 ay gecınce tekrar baslıyor yıne kullanmka gerekıyor..
Evet dermalute şampuan bu. Benim saçımda yağlanma biraz fazlaydı o sebeble kullandım işe yaradı baya.
Abi şampuan konusuna katılıyorum. Ama yinede yağlanma varsa şampuanı doğru seçmek gerektiğini düşünüyorum. :) Sende sonuç ne oldu abi peki ?
şampuan olayı gerçekten kolpa ama aşırı yağlanan saçta çabuk dökülüyor şampuan en azından onu engeller.
cem saç uzmanı oldu :D
finasterid harici kullandığım (minoxidil kullanmamıştım, 2 hafta önce başladım) hiçbir ürün işe yaramamıştı. bu forumda kimsenin duymadığı Faboa 101D isminde Çin'den losyon bile almıştım. ama sonuç hep hüsran olmuştu. 3-4 yıl önce finasterid'e başlayınca, neden daha erken başlamadım diye pişman oldum. :)
Normal değil. Benimde aynı durum vardı. Hadda saçımı 2-3 gün yıkamasam psikolojikmen çok rahatsız hissediyorum kendimi. Eskiden gece yatarken yıkasam sabaha saçım vıcık vıcık yağ gibi olurdu. Aslında yağlı saç kötü saç diye bişey yok. Aşırı yağlanmayı engelleyebilirsen çok verimli sonuçlar alabilirsin. Kuru saçtan kat kat iyidir yani. Dermalute'yi bu konuda çok başarılı buldum. :)
Arkadaslar finasteridi3. E bolup hergun bir tanemi kullanicaz..yardim gerekli...?
şok diyetler yüzünden saçım dökülmeye başladı .Bimin saç dökülmeye karşı olan şampuanını filan kullandım uzun süre sonra baktım ki sadece dökülen saç miktarında azalma var . paraya kıydım bioxcin aldım. 3 haftadır filan kullanıyorum saç dökülmesi 0'a indi. dökülen saçlar geri gelirmi bilemiyorum( ki şampuan etki etsede diyet sonrası dökülen saçların yenide çıkması uzun bir süreçmiş bekleyip görücez)
saçı benim kuru olanlara tavsiyem yine bioxcin benim saçları bile o kadar yumuşak yapıyor ki hiç beklemiyordum.
bunun yanında sone-R abininde dediği gibi o dokunun beslenmesi vs çok önemli
özellikle de balık yağı kıl-tüy vs de çok etkili
arkadaşlar saç dökülmesine 2 ayda kesin çözüm saçlarınızın arttığınıgöreceksiniz ancak dediklerimi harfiyen uygulamanız gerekiyor isteyenler öm atsın yardmcı olim
buraya yaz da öğrenelim bakalım neymiş sihirli metod.. :))
Harbi komiksiniz ya, formuller reçeteler filan :) hiç haz etmem ama sone-r kadar araştırdınız okudunuzmu acaba
bu minoxil işe yarıyomuş kullanan var mı acaba nasıldır :)
saç ektiren oldu mu konu çok uzun okuyamadım,
eşe dosta benim saçlarım zaten seyrekti, dökülüyordu, açılıyordu, kelleşiyorum derken, pek dert etmiyordum da, son 1 yılda çok başka boyut aldı. benden büyükler abi demeye başladı. amca diyen bile duydum yahu :D :D
bişey sorcam acaba sakalların gürleşmesi için neler yapılabilir. yüzümde faul altı çene ve bogazımın altında çıkıyo ufak ufak yanaklarımda cansız tüyler var çirkin görüntüsü oluyo neler yapabilirim düzgün gür çıkması için ? var mı formül :)