Eğer öyle bir şey varsa hemen başlıyayım yoğurt yemeğe. :D
Printable View
kaysılı activya cok fark ettırıyo söleyım :D
vallahi bende yaklaşık 10 kilo kadar verdim sadece akşamları yediklerime dikkat ediyorum onun dışında da bişey yapmıyom tabiri caizse malak gibi yatıyorum :D
işin sırrı akşam 6-7den sonra bişey yememeye dikkat etmek ve bol su içmek
Akşam yemeğinden sonra karnına kramp girene kadar mekik
Üzerinede yatana kadar birşey yeme sadece sıvı tüket (alkolsuz)
Nacizhane fikrim eleştirilere açıktır :D
Başkan, istasyon yolundan mithatpaşadan sapancaya kadar yürüyüp geri dönmek lazım :D
spor yapmadan çok zor,en zor eriyen bölge göbek..ekmek yemeyip bisiklet yada bol yürüyüş işe yarar
Stresten sürekli birşeyler yiyiyorum.Çok fena göbek çıktı. Son 2 saatte yiyip içtiklerim 2bira çiğdem+dürüm ayran+çay+dondurma heran kusabilirim :D
Manyak mısın dicem de öylesin galiba :D :D
Çukur mukur vardır oralarda aman diyim...
buradaki veya işte yazılan bağlantılardaki herşeyi okuyun falan bir karara varın.
sonra yüzmeye başlayın :) vücudunuzdaki yağlar kafanızdaki negatifler ile eriyip gider. sonra bağımlı olursunuz. zaten fizyolojik olarak da durum böyle; seratonin ve epinefrin salgıladıkça golden shot yapmış gibi olursunuz. vucüdunuza yapacağınız en büyük iyilik bu olacaktır. tabii sigara içmiyorsanız:)
Sigara ve alkol kullanmıyorum Allah'a şükür.Sadece biraz boğaza sarıldım bu sene + sürekli ders çalışmaktan pek fazla da bir yere hareket edemedim.Yürüyüşe çıkıyorum arada sırada.Boğazımı kısmakla başlayim bu işe.
spor yaptığım dönemlerde bi çocuk gelmişti uzun kollu giyiniyo spor yaparken, soyunurken kimse görmesin derdinde falan eşraf tan uzak duruyo..yaklaştım bi kaç güne yelkenler açıldı meğer yağ aldırmış aldırdığı kısımlar sarkmış fazla deriler falan iğrenç duruyomuş,kaldıki feci eziyetli bi iş imiş yağ aldırmak;
abi bide 2.000 lira verdim demişti yanlış hatırlamıosam(2008).
doktoru yağları aldıktan sonra vücudun fazla derileri ve sonrası oluşan sarkmaları için en az 3 ay rutin spor yapmasını şart koşmuş tu(söylediği..
yağ aldırmak evet liposuction aldırdın bitti olmuyomuş malesefki..
benimde bu araralar kilo problemim var fazla haraket etmiyorum ama paso içiyorum bu yüzden suratım ve karnım şişti kollarım bacaklarım filan hala ince ... Sanki bi zargana miskey yutmuş gibiyim .
Spor salonuna gittim ilk iş gırtlağını kesiceksin dediler istediğin kadar spor yap yaktığından fazlasını yersen anlamı yok dedi eğitmen abiler
bel ve karın bölgesi yağları en zor atılan yağlardır
gırtlağı tutmak lazım ama yağların erimesi gerekiyor , kasların değil
sadece gırtlak tutmakla önce su kaybedersiniz sonra da kas kütleniz bir miktar erir , siz kilo verdim zannedersiniz ama sadece hafiflemişsinizdir , yağ kütlesi kaybolmamıştır
yağ kütlesi için muhakkak hedef bölgedeki kas gruplarını yoğun çalıştırmak şart
kilo almak kolaydır yağ eritmek zordur emek ister ter ister :D
benim de göbek var pantolonun üzerine sarkıyor oturunca , ayaktayken de içime çekiyorum :D
herşey bir yana , zayıf karın kasları + göbek kısmında yağlanma = bel problemi demektir
bunu yaşamamak için mutlaka karın yağlanmasını azaltmak ve karın kaslarını kuvvetlendirmek şart
hele ki yaş ilerleyince durum daha da önemli bir hal alıyor.
:)
38 gun once 76 kg ıdım ve barız gobek vardı aktıvın tablete basladım tamamen bıtkısel ve saglık bakanlıgı onaylı ekmek yemıyorum her cesıt yemek sınırsız :D ve gunde 2 lt su ıcıyorum
şuan 69 kg oldum
ılaca baslamadan once yag oranım %17 idi 2 gun once ölctırdum yag oranım %13
bi arstır derım ve hıc bır yan etkısını gormedım