|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Toyota Corolla
|
Dikkatimi çekti sizinle paylaşmak istedim Q4 155
Alfa Romeo 155 Q4 1996 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ne anormalliği varmış 40 k haricinde acaba okadar para ona verene kadar o paraya ne arabalar var
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Daha öncede vardı sanki bu aracın benzer bir ilanı yada aynı siyah renk q4 dü. Tam plaka aklımda değil ama 1-1.5 sene önce görmüştüm. Yine fiyat yüksekti...
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ben 2004 model alfa 156 sattim 25 milyara gercekten uçmuş baya hemde full + full du
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: NoN
|
favori araçlar konusuna ekleseydınız keske
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 2011 fd6 2008 cordoba
|
surucusu modıfıyelıdır
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Tofaş Kartal 1.6
|
valla çok para istiyor o paraya zor satar.
__________________________________ Biz Böyle Mutluyuz |
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
şaşırmış herkes
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Passat 4Motion
|
yoğun trafikte kanatları falan çıkıp uçuyomu acaba
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
![]() suda falanda yüzüyordur belki
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
#12 |
![]() |
155 q4 liolar bence Alfanin cikardigi en iyi arabalari arasinda ilk 5 dir bence ama fiyat yuksek
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
evet ilan biraz saçma olablr fiyat ve normal değildir demesiyle
ama bu araç gerçekden 155lerin en iyisi gibi orjnal km zeytinoğlunun sahibinin aracıydı zamanında gerçekden özel bir araç ama o parayı edermi tabiki etmez..
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
#14 |
|
EcuFast
Otomobil: Günlük f430-Haftasonu 106 vts =p
|
İlandaki 40 bin km de gc8 olsa yorumlar böyle olmazdı eminim..
Ne farkı var ? Kaldıki klima digital vs.. daha konforlu.. Egzoz + evc yapıp leş gc8 le gezeceğime bunu alırım.. Net.. Cardanadam tayfası daha iyi bilir arabayı.. __________________________________ ECU FAST |
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: bugün var yarın yok
|
ilanlarda bi sürü değişik yorumlar var... hepsini paylaşsak forum kirliliği olur sadece
|
|
|
|
|
#16 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Yok
|
Aracı bilemicemde, fiyatta bi anormallik var
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
Sefa yahu eksoz ve evc tak q4 de ne oluyor gor. Q4 e harcadigim zamani ve emegi gc8 ime dokseydim uzaya ilk cikan turk olurdum. Q4 = sac dokucu diyelim
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
![]() lakin ben ''Arac normal değildir'' bu cümleye takıldım,anormal bir araç olmadığı gayet açık,birisi zeytinoğlunun eski aracı olduğunu söylemiş,eğer onun için normal değil diyorsada,diyecek söz bulamam ben açıkçası ![]() artı olarak bu ve bunun gibi nice ilan var sahibindende
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
İlanda yazanlar doğruysa bence fiyatı yüksek ama çokta değil.2011 model 30-40 milyarlık otomobillerde arka frenleri kampanalı olması bence daha ilginç.
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:04 ::::

ama bu araç gerçekden 155lerin en iyisi gibi orjnal km zeytinoğlunun sahibinin aracıydı zamanında gerçekden özel bir araç ama o parayı edermi tabiki etmez..