|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: AurisD-4D,Golf V TSI, Clio Symbol 1.2
|
![]() Ofisi izlemek için Ip kamera sistemine geçmeyi düşünüyorum. İnternet incelemelerim sonunda fiyat + performans bakımından en iyi olan edimax IC3010Wg olduğu yönünde oldu. Bu kameranın bana göre artıları: +İphone üzerinden APP. ile izlenebilmesi +Fiyat aralığı Bu tarzda bildiğiniz önerebileceğiniz bir kamera olursa fikirlerinize açığım. Not: Edimax IC3010WG hiçbir online ya da dükkan satışında bulamadım... Şimdiden teşekkürler... __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Bilgi sahibi olan?
Online satış sitesi linki'de geçerlidir. __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 95 EG Coupe, Doblo, Fiarino, Caddy
|
düşünürsen bende vivotek var artı olarak statik ip sahip olman gerikiyor sürekli değişmesin diye
VIVOTEK - MPEG-4 3GPP WLAN P/T Network Camera PT7137 bu modelden ben baya memnundum sağa sola ve aşağı yukarı hareket edebiliyor ama mağaza sayısı artınca daha prof bişeylere ihtiyaç duymaya başladığımdan değiştirdim iphone üzerinde bilader izliyordu programını öğrenirim düşünürsen elimde dört tane mevcut |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
ÖM'den ulaşıyorum size.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Son Düzenleyen barutçu; 19-07-2011 12:51. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|