|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
Arkadaşlar,
benim scooterin selesinin alt yüzündeki demirin oturduğu yer kırılmış, o u demiri içeri doğru bükülüyor. İşin kötü yanı o oturduğu yer plastik gördüğüm kadarı ile, birisinin onu tamir etmesi lazım. Ayrıca kediler selenin anasını ağlatmış, suni alkantr filan kaplatmak istiyorum. nerde yaptırılır bu işlemler? __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Ford
|
MOTOSAY
Esenlerde bir yer daha var. Senin selenin üzerindeki kaplamayı onlar yapmışlardı. İşçilikleri fena değil. alcantra çalıştıklaırnı zannetmiyorum ama uydurmuş olmakta istemem. __________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. Son Düzenleyen merruse; 19-07-2011 11:52. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
Bayrampaşa da Dosemeci ustam var istersen numarasını verwbilirim 0 (506) 864 32 80 Davut
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
|
teşekkür ederim,
anadolu yakasında bir yer var mı? altındaki demiri de tamir ettiricem __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
|
up up up
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
deri aksesuarcılara felan hiç gerek yok çok pahalıya çıkar ben sıradan bir koltuk döşemecisine yaptırmıştım çokta güzel oldu çok cuzzi maliyetle tamir kısmınıda plastik kaynak yapan tampon tamircileri çok rahat yaparlar
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.7 Dti - Honda Pcx
|
|
|
|