|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar istanbuldaki en iyi karting pisti nerde bilgisi olan veya tavsiye ediceğiniz biyer varmı??
__________________________________ Fatih Öztürk..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
zeytinburnunda olan cok güzel ve cok pahalı diyeyim
pist pist dolaşmışlıgım yok ama gidersemde zeytinburnuna gidiyorum. benim için en iyisi hem mesafe olarak hem pist olarak
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 1.5 dizel behzat ç mobil
|
maltepe sahilde var bir tane ama küçük bir pist tavsiye etmem çok virajlı hani abanıyım sağlam bir tur atıyım diyorsan hevesin ayrıda kalır
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: rTivicCype
|
kartal daki pist çok güzel araçlar biraz eski ama, veliefendinin arka kısmında var biyer oranında pistini değiştiler bayagı buyuttuler kopru falan yapıldı uzun bi pist araçlar tatminkar, ama en hızlı ve en yorucu araçlar bugune kadar bindiğim silivride sanırım bi avm üst garaj katlarında bayagı hızlıydı araçlar.
__________________________________ K20z4 12.5cr Naturally Aspirated |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
yıldız teknık unı de var,avrupanın en buyuk 2. mı 3. pıstı mı neymıs,davutpasa kampusunde
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: yok
|
güngören kale center in otoparkında var 8 dakikası 10 lira ama pistide güzel düz gitmeyi sevmeyenler için ideal ayrıca o kadar yormuyorda araçları
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
auto drom ıyıdır tavsıye ederım hem uzun hemde eglencelı
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: R 53....
|
zeytin burnundaki araclar cok yorucu ve zevksiz düzlük cok pistte, zincirlikuyu tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bir çok go kart pistine gittim ama benm tercihim zeytinburnu sahil yolunun paralelindeki almancı bi ablanın işlettigi karting pisti.
__________________________________ StorKFocus
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Bence Olimpik Gokart Gerek pistin büyüklüğü gerek araçları çok güzel...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Eskiden İzmit yolu E-5 üzerinde sağda kalan kapalı karting pisti vardı sanayi içerisinde zamanında en hızlı makinalar onlardaydı hatta c.tesi günleri yarış düzenlerlerdi . Takımlar 6 şarlıktan 250 tur atılırdı. Hala duruyor mu bilmiyorum ama Ataköyden kalkar oraya giderdik. Eğer duruyorsa veya adını bilen varsa yazsın kesinlikle tavsiye ederim çok keyifliydi..
__________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Gecici Zman Tabanvay :)
|
veli efendinin arkasında harika bi yer var köprü felan var cok güzel bi yer.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Alibeyköy'de küçükköy yolu üzerinde sanayinin karşısındaki go kart pistide gayet güzel tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
Gebze karting efsaneydi gidene kadar gazlamak çıktıkdan sonrada gazlamak cabasıydı ama geçmişte kaldı..
Şimdi Kartaldaki gerçekten güzel bir piste sahip karma karting -- WebPaketi __________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
__________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
Biz de kartalda şeker fabrikasının arkasındaki piste gideriz hep. Yukarıda arkadaş linkini paylaşmış. İsmi karma karting.
Uzunluğu 450 mt sanırım. ![]() Fiyat tarifesi 10 dk 16 15 dk 23 Diye hatırlıyorum... |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: USDM ae101
|
sana katılıyorum aracları fena sayılmaz....adlıyenın ordayken hafta sonları calısıyodum orda aracları ıyıydı... sımdı pıstı yenı yaptılar kopru 10 numara olmus....
__________________________________ http://img17.imageshack.us/img17/4045/adsztdp.png Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
maltepde vardı bi ara istanbul karting park diye orayı kapattılar orası süperdi ondan sonra hiç doğru düzgün biyere denk gelmedik kartal şeker fabrikasının ordakini biliyorum ama hiç gitmedim bu haftasonu giderim..
__________________________________ Fatih Öztürk..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:05 ::::

pist pist dolaşmışlıgım yok ama gidersemde zeytinburnuna gidiyorum. benim için en iyisi hem mesafe olarak hem pist olarak