Yeni açılan davutpaşadaki v.ışık arena nasıl ?
Printable View
Yeni açılan davutpaşadaki v.ışık arena nasıl ?
Transponder olması güzel araçlara sürelerinizi görmenin güzel fakat pistin asfaltı biraz sıkıntılı düzlük sonu virajda böbreklerinizi bırakıyorsunuz sekmekten.
Birde bazı virajlarda aşırı hız kesilmek durumunda kalındığı için yeniden hızlanma çabasına giriyor araç biraz keyifsiz oluyor.
Ortalama süre olarak 17-18 arası en iyi süresi 16.20 olması lazımdı.
3 tane varyasyonu vardı bi en küçüğü söylediğim rekor süresi odur.
bi büyüğü var onu açmıyorlar onda Volkicar gazlıyo birde en büyüğü var oraya tekerlekli bi taşıt girdiğini görmedim :D
biz volkan ışıgın yerine 3 dür gidiyoruz kapalı acık denk gelemedik bi türlü..
Marmara unı.davutpasa kampys. Volkan ısık academy ıyı. Tavsıye edılır. Kısa pıst tur rekorlarının tutuldugu tabela var. Keyıflı oluyor lısteyı guncellemeek:)
Yahu abiler bilmem bilirmisiniz.Bir pist vardı E5te gebze yönüne doğru(gebzede değil) anadolu sağlığa gelmeden önce sağdan girişi vardı.Orası ne oldu yanlış olmasın 5 sene önce falan gitmiştim en son.Çok büyük pistti.Yokuş aşağı düzlük falan vardı.neydi oranın adı ?Halen açık mı ? hatta sanırım tosfedle alakalı yarışlarda düzenleniyormuş.
Valla keyifli baya Volkan Işık'ın pisti, ilk viraj içi bozuk olmasa daha güzel olacak :D
Eğtiim ve 4 seans 600tl, 10dakikalık seans 150tl demişti
davutpaşa marmara üni kampüsü mü var? nerde? YTÜ ye yakın mı?
YTÜ kampüsü, yanlış yazılmış
Kartaldaki pist tam olarak nerde tarif edebilirmisiniz ? Avrupa yakasında Starcity nin otoparkındaki kartinge gitmiştim drift için süper sadece, çoluk cocuk basındaydı kendileri binip sacma hareketler yapıyolardı.
valla geçen avcılarda gittiğimde bizzat kendim ölüyodum :D kemer lastiğe dolandı da ufak tefek sıyrıklarla atlattık
hiç yaptırım falan hikaye kimsenin şeyinde değil
avcılardaki pist zeytinburnundan çok daha ii araçlarda fena değil
ytü yü denicem yakıdna yazarım orda da ölmezsem :D
anadolu yakası için konuşuyorum karma karting pist virajlar konusunda bence en iyisi
Bu kucukkoye doğru olan tepedeki nasıl
abla dedıgınılen yerın ısımı nedır bıde tam olarak nerde ? yıldız teknıgın oradakı nasıl bı kac kısı guzel demıs ama tam olarak kesın bı deneyımı olan nasıldır araclar onemlı benım ıcınde hepsı esıt olmalı gıttıgım go kartların cogu essek nıyetıne kullanılmıs araclar adam gıbı bakımı bıle yapılmamıs araclar oluyor sansıma
Bende kartinge yonelik bir soru sormak istiyorum, konunun ufaktan disinda ama.
Onceden bikac yerde gormustum, 5-6 yas grubuna karting dersleri veriliyordu yazlari, suan o tarzda aktiviteler war mi?
Yigenimi goturmek istiyorum da, bilgisi olan warsa paylasirsa sevinirim.
Hortingen.Avrupa yakasinda yakin zamanda gidip araclarini cok begendiginiz ayarlari kisilmamis yer tavsiyesi?Pist cok onemli degil araclar hizli oldumu yeterince cekismeli ve keyifli oluyor zaten :) bugun gitmeyi planliyoruz bakalim guzel yer bulabilecekmiyiz?
Güngörendeki , Kale Center'in otoparkındakine giderim sık sık.Pistini beğeniyorum.Zemini biraz kaygan istenildiği takdirde viraj çıkışlarında ve girişlerinde arkayı dilediğinizce savurabiliyorsunuz.
Veya yarış söz konusu ise yine tutunmada problem olmuyor araçlarıda güçlü.Fiyat açısından da yerinde olmuş.Ayrıca kask ve kemerleri oldukça düzgün.Bitişte dilerseniz süre olarak döküm alabilirsiniz.
Dün Autodromdaydım, ama malesef herkese açık değil galiba, ben de arkadaşımın davetine gittim. Önce eğitim alıyorsunuz, sonra kullanabiliyorsunuz, araçlar 10 küsür beygirlik olanlardan galiba, tulum ve kask giyiyorsunuz, biz 1 saatine pist kirası dahil kişi başı 450 TL gibi bir rakam ödedik ama gerçekten çok keyif aldık.
Anadolu yakası ıcınde tavsiye varsa alabilirim, teşekkürler.
TUZLA KARTING PARK
Geçen sene gitmiştim şaun nasıldır bilmiyorum.