|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
Dün akşam itibariyle amcamın Range Rover Sport'unu sattık ve yeni bi araç arayışına girdik..
Ben Chrysler 300 C alınması taraftarıyım, kendisinde daha henüz bi fikir yok. Bi yandan sıfır Mercedes E 250 CGI Avangarde alma taraftarı ama sürekli şantiyelere girip çıkıyosun ve günde en az 300 km yol yapıyosun sıfır arabaya yazık deyip 300C aldırayım diyorum.. Bikaç 300C'ye bakmıştık zaten satılmadan önce fakat bana '' Olm trilyoner adamlarla geziyoruz attan indi eşşeğe bindi olmasın '' diyor Şimdi sizden sorum benzinli dizel farketmicek şekilde günde en az 300 km ve şantiye şantiye dolaşacak olsanız sıfır e250 cgı mi alırsınız yoksa 300C'mi ? Favorilerimizde 1 kaç tane 300C var onlar hakkındaki yorumunuz ne olur ? Chrysler 300 C 3.0 CRD 2009 Model 43.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk Chrysler 300 C 3.0 CRD 2009 Model 46.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Siyah renk Chrysler / 300 C / 5.7 / ares'den 2005 model 62.000km'de 5.7 hemi sahibinden.com'da |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Seat Leon
|
range sporttan sonra 300C hayal kırıklığı yaratabilir..sedan araç düşünüyorsanız ve 0 olmasın diyorsanız ikinci el E kasa alınabilir
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Civic Si
|
amca haklı
e250cgi iyidir.
__________________________________ "Jdm" 92-95 civic ![]() http://translate.google.com/translat...ml&sl=ja&tl=en |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: NoN
|
bmw 5.20d bence bu sınıfta en iyi tercih
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
Ya şimdi üst sınıf bişey istiyor. Tamam gönlünde yatıyo e250 ama pek arabaya bakacak ilgilenecek vakti yok. Sabah 8 akşam 10 şantiyelerde ocaklarda geziyo araba. Şu aralar aşırı yoğunluğu var 1 sene kadar sürcek daha. Hani sıfır bi araba alıp 1 senede dağıtmaktansa 2. el al 300C al hem kendi tabiriyle arkadaşlarının yanında kendini rezil etmicek bişi hemde eşşek niyetine kullanabilecegi bişey
Alcak mercedes'i 1 sene yogunlukta darma dağın olcak araba biliyorum range'de aynısı oldu
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 307&307-100
|
seneyede yeniler problem kalmaz
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ...
|
essek nıyetıne 300c??? allah bu gunlkerınızı aratmasın canım kardesım...
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: b5
|
şantiye şantiye dolaşacaksam suv alırdım
|
|
|
|
#9 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Âmin abi ama essek niyetine derken yeri geliyo arabanın bagaja 15 20 torba çimento atıp geziyo. Yeri geliyo işçileri eve bırakıyor bı nevi nakliyeci gibi bu yüzden eşek niyeti oluyo. Sadece kendisi için kullanmıyor yani.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
TechTurkey
|
kardeş o nasıl şantiyeymiş merak ettim bizim şantiyelerden farklı heralde.. __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
|
range sportunda bagajına çimentomu dolduruyodunuz ?
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
sene 96 şantiyede elimizle havyar yiyorduk
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechTurkey
|
şuanki gençlerin kafasına ulaşmak istiyorum kardeş ne içmem lazım
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
E class 300C nin 2 katı fiyatına ama
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
bizde para çok gibi
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
rüya görücen panpa şantiyeden geldim biraz önce f430un kapıyı kürek çizdi, kürek taşıyordum __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
olum agaoğluda doğuştan zenginmiş, açıklaması vardı
"millet bana sonradan görme diyor ama ben ehliyet aldığımda bile altımda 320i vardı" demiş
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|