|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaslar dun kuzenin arabasi satildi, fakat Ankara'ya varmak uzereyken ariza yapmis, alan kisi diyarbakirdan gelmisti. Araci Ankara'da arkadasina birakip ucaga atlayip diyarbakira donmus ve alan kisi parasini geri istiyor, kuzenede gelin Ankara'dan arabayi alin arabaniz bozuldu demis.
Simdi diyecegim su, arkadasim biz sana arabayi saglam verdik, gonderdik, alirken madem bir problem gordun almayacaktin, madem aldin eyvallah deyip sahip cikacaktin, aracini yaptiracaktin. Ama hata bizdeki aracin noter satisi yapilmadan, guvenip kisiye 3 gunluk vekalet vererek arac teslim edilmis, neden vekalet verdiniz diye sorarsanizda arac egzozdan ceza dolayisiyla trafik men ve aracin egzozunun degistirilip trafikten men kaydi silinirse satisinin gerceklesebilecegi soylenmis noterde, alan kiside trafik polisi arkadasim var diyarbakirda halleder diyerek guvenini kazanmis bizimkilerin ve parayi vermis vekaletide almis. Kuzene cok kizdim nasil boyle bir hata yapip vekaleti verirsin, neden satis yapmadin diye ama nafile. Simdi su durumda artik para yok, para yatirilmasi gereken yerlere yatirildi, aracimiz ankarada ve hala bizim uzerimizde, nerede kimin ne sekilde kullandigi belirsiz, 19 temmuz yani bugun verilen trafikten men izni kalkiyor, arac resmen trafikten men, yakalanirsa baglanacak. Ben anadoluda herkese guvenebilecegimi dusunuyordum megerse akrabalarimin sicak kanliligi ve safligi dolayisiyla bende herkesi oyle sanip guvenecegimi anlamisim. Arac suan bildiginiz calinti konumunda, sahibi sahiplenmedigi gibide arkadasina birakip gitmis. Fakat para bizde ve yatirildi bi sekilde bi yerlere artik parada yok. Acikcasi bu durum beni cok uzdu, arabayla hirsizlik mi yapiliyor, eds'den kirmizi isikta mi geciliyor, ceza mi yiyoruz bilmiyoruz, magduruz. Alan kisi ve arkadasi araci sorguluyordu forumda kendiside uye, nicki hakkinda bilgi vermek istemiyorum, sizin dusunceleriniz yetecektir. Son Düzenleyen Time-R; 19-07-2011 17:34. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
vallahi şuan olay kötü niyete binerse arabayı alan adamları siz mağdur edersiniz bir noterden vekalet iptal ettirilir çalıntı ihbarı yapılır o araba ankarada bulunur adamlrda sizden tahminimce hukuken para tahsil edemez gelir vucud dili ve gücüyle elinden geleni yapar gibi.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Corsa
|
Eğer sizde araçta sorun olduğunu bilerek arabayı sattıysanız bence burada sizdede hata var en azından etik değil ama eğerki araç sorunsuz ise doğal olarak adamın ne şekil davrandığını bilemessiniz. Ama sonuç olarak 2 taraftada hata var.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
biz 2005 de 2000 model s320 aldık kolumanda baktırdık vs. vs. eve geldik arabada airmatıc arızası cıktı yaklaşık 6000 tl maaliyeti oldu aradık kolumanı bi avuç civata biz baktık sorun yoktu ama hıcbır zman olmıyacagı anlamınada gelmez dedi mal bizim olmuştu bi kere yapıcak hiç bişey yokdu eyvallah dedik yaptırdık ...
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
Samet burda arabayı sorguladılar bir sürü yağlanıp bağlandırdınız motor şöyle motor böyle yürürü süper yeni motor yapıldı dediniz ? Ee nolduda araba arza verdi ne şekil arza verdi biraz daha açık anlatırmısın. ? Arabayı alanlarda arkadaşlarımız sende konuyu tam anlatınki bilelim.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
Zaten ben o an yoktum duyduklarimi anlattim burada, ama araci bende kullaniyordum sorun yarattigini hic gormedim |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Corsa
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ne gibi bir problemden yolda kalmış onu oğrenmek lazım ilk olarak
alan arkadaşında bu araç yolda kaldı bozuk gidin ankaradan alın demeside yanlış bence ... __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Vosvos
|
adamlarda haklı
__________________________________ Oğuzhan ÖKSÜZ "Feel like a SuperStar" MaxiWos,
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Golf MK3 1.6 Sport
|
Araç bu ne zaman ne çıkacağı belli olmaz benim aracın bakımını yaptırmıştım bütün kontrolleride yapıldı ertesi gün denize giderken direksiyon hidrolik pompası kilitlendi kayış koptu. Kim nereden bilicek böyle birşey olabileceğini. Hocam sizin tek hatanız satışı yapmadan aracı vermeniz olmuş. Bence karşı tarafla konuşun gelsin aracı birşekilde size bıraksın artık parayı alsın. Olmadı vekaleti iptal ettirip durumu polise anlatın
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
Bide erhan gelsin ondan dinliyelim sıkıntının ne olduğunu |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Neyse kardesim ben tatsizlik olsun diye konu acmadim, sadece bu olanlar bana ters gorundu ve daha once kac araba alip sattim hic karsilasmadim, duydugum hikayemi anlatip belki ileride baskasinin basina gelirse diye temkinli olsun istedim.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: GOLF MK2 "FADIL"
|
hocam sizde araç aldınız az çok bilirsiniz; aldığınız ilk hafta diken üstünde yaşarsınız acaba si sorun çıkacak mı diye_? çıkarsadda hemen pişman olursunz zaten, bu işlerde namus deyip sahiplenilir mi _? siz yapar mıydınız_? Bence karşı tarafada biraz hak vermek lazım.
Saygılar |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
Elbette araba aldiktan sonra sknti cikarsa pisman olurum ama acikcasi aldigim adama al arabani geri diyemem dersem adamin edecegi laflarida biliyorum. Ben olsam kader kismete inanip kismette buda varmis deyip sorun neyse yaptirip aldigim adamida bilgilendirirdim ne olup ne bittigini ne zorluklar cikdigini anlatip acima ortak ederdim. |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: b5
|
aynısı benim başıma geldi,adama sattım arabayı 2 hafta kullandı,bi sabah işe gidecekken araba çalışmadı diye bana getirdi geri verdi arabayı.
bunu yapan adamda yıllardır tanıdığım arkadaşımdı. kimse kimseye zorla mal satamaz,araba alıyorsun..alırken git baktır sağa sola içine sinmediyse alma zaten,ama alıpta araba arızalandı al bunu geri diye bişey yok. __________________________________
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
|
|
|