|
|
#1 | |||
![]() |
Gencisi yaşlısı herkesin kolunda görmeye başladım.Bu bileklikler gerçekten faydalı mı?Vücuda denge-güç veriyormuş ve fiyatları 9TL-60TL arasında degişiyor.Bana pek inandırıcı gelmiyor güç verecegi falan.İyi birşeyse tavsiye edilirse alırım ama
![]() ECZANEDEN %100 orjinal Power Balance Silikon Bileklik sahibinden.com'da |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
daha önce konusu açılmıştı, bir işe yaramıyor
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
pek inanmam böyle şeylere perpada var 30 tl arkadasım aldı hiç bir işe yaramıyor sakın alma dedi
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
Bunu üreten firma bile idda ettikleri etkilerin bilimsel bir dayanağı olmadığını açıkladı. yani bağıra bağıra olmasada bir boka yaramadığını itiraf etti. Bilekliğide alıp biraz incelerseniz bildiğiniz plastik/silikon malzeme, ortasınada kıyafet ve bazı ürünlere orjinal olduğunu simgelemek için takılan hologramdan başka bişey yok. Maliyeti 50kuruş bile etmez.
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Eğer bahsedilen bileklik iyon bilekliği ise kendim denedim denge konusunda gerçekten işe yarıyor ama fiyatı 80 TL replikası çok piyasada Nike mağzalarında bulabilirsiniz gerçeğini..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: feyirmice
|
Heryerde görüyorum bunu, ne işe yarıyormuş merak ettim ? Bi ara da stres bileklikleri vardı magnetli
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Bunu biraz açar mısın?80 TL lik bilekligi taktıgında ne gibi degişiklikler oluyor.Denge derken kastımız nedir?
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
bahsettiğimiz şey o ister nike olsun ister vs. marka. üretici firma devlet sıkışıtrınca kendisi bile itiraf etti kolpa olduğunu hala işe yarıyor diyorsunuz..
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll Son Düzenleyen HaKo; 20-07-2011 14:40. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
‪Power Balance Bileklik Aldatmacası‬‏ - YouTube
şu videoyu izleyin merak edenler.. __________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
bence sadece pskolojik bir şey benim bir arakadaş takmıştı 30-45 dk sonra rahatladım demişti. bende sadece pskolojik dedim bence öyle.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 2003 bmw 525, 2010 h100
|
almayı düşünüyordum ama konudan sonra vazgeçtim. 5 tl ye düşerse şekil olsun diye alıp takabilirim...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
tamamen piskolojik sonucunu bilerek taktığınızdan işe yarıyor gibi geliyor
para tuzağından başka birşey değil maliyeti 1 lira yoktur bile
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
hea bu nedir böle herkes takıyor bunu yok dengemi sağlıyor yok şuurumu kaybettim takıyorum diorlar
)
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
pisikolojik rahatlatıyor adamı
bizim burda bir kaç eleman almış takmış ama daha dengesiz olmuşlar sanki. aksesuar olarak güzel bir takı ama artık modası geçiyor.
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Corsa Sport
|
Arkadaşımda var, çok işe yaradıgını taktıgından berı cok daha aktıf oldugunu , uyandıgında yorgun olmadıgını söyledı . Ayrıca ısı geregı hep arac tepesınde kolı vs tasıyor. Dengemı buldum vs dedı. Alırken calısanın uyguladıgı testı bana uyguladık bence hıc bı nanesı yok yada bende ters teptı. Bu tek ayak kaldırıp ters koldan bastırma olayını yaptı takıp bı sure sora devrıldım. Cıkartınca hayatta bu kadar duramazsın dedı en son hatırladıgım ıkı kol neredeyse kendı yerden kesılıcektı anca oynattı beraber düştük sonunda
Daha önce bı konuda bu test ıle arkadasın bırısı bısey yazmıstı. Aynı seyı bıleklık olmadan ıkı kez yapsalar zaten ıkıncısıne daha dırenclı olursunuz dıye. Bence tamamen olay o, cunku bız bılıncsızde olsa uygulamayı ters yaptık ve benım gozlemlerim bu sekılde. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Tofaş Kartal 1.6
|
çok eskiden böle bir bilezik vardı millet nasıl inanıyor böle şeylere anlamıyorum.
__________________________________ Biz Böyle Mutluyuz |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
para verince rahatlama geliyodur
![]() arkadaşım diyodu bilekliği takınca tek ayak üstünde daha uzun süre duruyorum falan, daha dirençliyim daha güçlüyüm vursan daha zor yıkılırım falan filan saydı bende he diyip donup gıtmıstım |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|