yumuşak kapakçıklarla
arızalı er olarak yaptım
hiç bir değişiklik olmadı, herkes ile aynıydım
Printable View
yumuşak kapakçıklarla
arızalı er olarak yaptım
hiç bir değişiklik olmadı, herkes ile aynıydım
gitsen de idare ederler zaten,herkesle aynı eziyeti görmezsin.
Ya bu durumla dalga geçene söverim afedersin ama sağlık bu..başlarım askerliğine ya çürüksün diye dalga geçmekmiş gönder sen onları bana ben onlarla bir dalga geçiyim..Sen askere gitmezsen kimsenin bir yerinden birşey eksilmez tam tersi askerde sen sıkıntılara düşeceğine askerlik dışında başka bir yerde vatana millete yararlı işler yaparsın..o dalga geçenlere sor onlar napıyormuş..
s.a arkadslar bnm de kalp kapakcıklarında sorun war ileri derecede aort yetmezliği diyor askerlik yoklamasına gittiğimde ist. kasımpaşaya yönlendirdiler burdaki doktor heyete girceksn dedi sizzce askerlik yapabilirmiymm
Heyet olarak toplanip konusmamiz lazim bu konuyu...şaka mi bu ? Burası techturkey..doktor heyeti mi
arkadsmm sadece fikir almak istedmm ciddi bşi konusuyrzz ve siz bunu ciddiye almıyorsnzz Allah sizide böyle hastalıkla imtihan ettiğinde anlarsınzz
geçmiş olsun kardeşimm. rahatsızlık hissettiriyomu bu rahatsızlık???
benimde kalbmde doguşdan çok kucuk bi delk var hiç bir sıkıntı görmedim ve askere gittiim ilk kontrolde soruolar ben raporlarımı yanıma almışştım gösterdim. dedi gataya gidiceksın 15 gun acemlkden sonra gataya svk oldum orda ultason anjio oldukdan sonra askelige elverişli diil raporu verdiler gönderdiler. doktorlar risk almıyo hiç bi sıkıntım yok dedigim halde terhis ettiler. hayırlısı böleymişş dedik geldik.. senin içinde hayırlısı olsun.. sen yine yanınıa al raporlarını.
sağol kardesmm ztn bnm suan gitme durumum askere kesinlikle olamaz devlet memuruym asaletm tasdik olması lzmm bni kasmpaşaya sevk ettiler kardiyolojiye heyet fln toplanıyrmus bilginiz warmı
evet-normal bi doktor kontrolünden sonra-heyet karşısına cıkacaksın oradada elverişsiz oldugun yüzüne söylenecek askere gitmeyeceksin bu kadar.
forumda ilginç günler part III.
ewt ndn? sordnz
tşkkr ederm arkadaslar aydınlattğnz için
tam olarak aydınlanmak ıcın...
http://www.techturkey.com/forum/sohb...yen-iceri.html
allah şifa versin :(
Geçmiş olsun kardeşim.. Umarım ömrü hayatın boyunca sıkıntı çekmeden yaşarsın.. Yüksek ihtimal askere alınmazsın.. Yani umarım alınmazsın bu şartlar altında.. Evet herkes vatanını seviyor ama sağlık daha önce gelir.. Elinden geleni yap..
Son 2-3 konudur takip ediyorum sürekli alırlar mı alırlar mı.. Gidicen kaçarı yok :D :D Benim boyum 1.75 , kilomda 55'ti.. Teçhizatlı 3 km koşuyodum her sabah :D Alıyorlar ve yaptırıyorlar herşeyi.. Sen bile inanamayacaksın neler yapacağına.. :D :D
risk oluşturucak herhangi bir hastalığa sahip hiçkimseyi almıyorlar artık
ozellikle tansiyon,kalp,tek bobrek vs gibi şeyleri direk ayırıyorlar kiloda 1-2 kere git gel yapabiliyorsunuz zayıflama ihtimali olduğundan
veya askere alsalar bile gorev olarak masa başı oluyorsunuz not duşuyorlar şunlardan muaftır diye
bende niyetliyim bu aralar gidip gorcez neden alıyorlar neden almıyorlar diye :) hayırlısı artık
Allah razı olsn arkadaslar rabbim bütün hasta kardeslerimize şifa wersin inş hyrlı cumalar..burann oto forum sayfasını oldugunu biliyrm fkt hayat sadece arabadan ibaret olmasa gerek...