|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 206 gti
|
ha bırakırım ha bırakcam ha bıraktım.. ramazanda geliyor şu sigaradan bir türlü kutulamadım.. sigara yakmadan bir işe kalkışmıyorum iş bitince dinlenirken bir sigara daha yakıyorum. telefonla konuşcam yak arabaya bindim yak arabadan indim yak. dükkana girdim yak dükkandan çık yak oyun oynucam yak oyun biter yak tv izlicem yak yatıcam wc de yak gazete dergi okucam yak araba yıkıcam yak araba biter şöle bir bakıyım yak arabayı servise götür ustalar bakarken yak uzat mıyım yak yak yak.. günde 2 paket oldu nerdeyse... bence başlı başlına bir sorun hayatımda sizde durum nasıl..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ,,,
|
21 yaşındayım çevremde hemen hemen içmeyen yok ama bu gune kadar ağzıma surmedım.
Çok klişe olacak ama hem cebe hem sağlığınıza yazık. Bırakmak isterseniz de bırakabilirsiniz bence tek sorun bırakmayı gerçekten istememeniz
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Gecici Zman Tabanvay :)
|
Bende Kullanmıyorum Herkez Şaşırıyor nasıl Başlamadım diye Heleki Kırklarelinde Geçirdigim 2 Yıl Boyunca bütün Yurt Arkadaşlarım sigara İçerken bana Alıştırmaya Calıştılar ama olmadı...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Golf MK3 1.6 Sport
|
abicim ben 6 yıldır içiyordum günde minimum 1 buçuk paket ama 2 hafta önce bıraktım.
kendi izlenimlerimi anlatayım sana abi ilk önce kararını kesin olarak vericen ben ilk olarak azalttım. 1 hafta filan günde 5 le başladım sabah kalktığımda kahvaltı öğle yemeği ve akşam yemeğinden sonra ve yatmadan önce sonra 1 hafta sadece yemeklerden sonra içtim 1 haftada günde 1 tane içtim sonra bıraktım. sigara isteği geldikçe başka şeyler düşün naneli sakız yada şeker tüket bol bol delete sakızı tavsiye ederim aroması yoğun olduğu için alkollu ortama fazla girme bu sırada ve sigarayı fazla düşünme içilen ortamda kesinlikle bulunma derim başka şeylerle ilgilen. Benim iş çok yoğun olduğu için işte pek aklıma gelmiyor daha ziyade boş olduğumda istiyor canım. Ama içmemeye şartlandırabilirsin kendini senin elinde bu . Acayip şekilde iştağın açılıcak çerezle idare ediyorum ben şu aralar![]() Tuzlu ve beyaz leblebiyi tavsiye ederim ![]() Umarım yardımcı olurum
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
allahtan ıcmıyrm kokusuna bıle dayanamam
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: EJ9 + öğrenci akbil
|
ben içmiyorum hiçte merak etmedim resmen tiksiniyorum sigaradan amam size çevredeki insanlardan edindiğim gözlemleri aktarayım;
I.azaltarak bırakılmıyor kendinizi kandırıyormuşsunuz II. sigarayı "yeter" diyip bırakıp dikkat ederek 1-2 gün dayanabiliyorsanız bırakabilirsiniz III. sigarayı bıraktığınızda sigara içmeyen arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirin içenlerin yanında takıldığınızda "yak bitane" diyen çok oluyormuş ![]() IV. sigara içmeyen insanların yanında daha kolay bırakılıyormuş kolay gelsin inşallah bırakabilirsiniz |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: vw Polo Classic
|
2 haftadır içmiyorum evden çıkamadığım için aklıma bile gelmiyor
__________________________________ kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: USDM ae101
|
valla gunde 1 paket gıdıyorr....nereye gıdecek bılmıyorummmm
__________________________________ http://img17.imageshack.us/img17/4045/adsztdp.png Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Civic 1.6 ies
|
Bana Göre tamamiyle iradeye bakıyor sigara bırakma işi. Gerçekten bırakmak istedikten sonra bırakabilir insan diye düşünüyorum. Hiç içmedim nasıl bırakılır nasıldır bilmem ama çevremden gördüğüm kadarıyla böyle yani.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Sabah uyanıp akşam yatana kadar 1 Paket biter...
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
Duruma gore 2yada3 gunde 1 paket
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: garaj 106 gti,günlük skoda favorit
|
bırakamıyacam en son alışkanlıktır sanırım.nerden başladıysak bu illete
__________________________________ Erkay Peugeot Siz Arena'da Galibiyeti Kutlarsiniz, Biz Kadiköy'de ŞAMPİYONLUGU! |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
Bi kere iyi bi hasta olmuştum sigara bile içemiyodum.. 10 gün kadar hasta olduğum için içemedim tam bıraktım sevinecem derken hurra tekrar başladım günde 2.5, 3 paket içiyorum
baca borusu gibi küfküf Keşke bırakabilsek :/
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
bende içmiyorum allaha şükür bugüne kadarda hiç içmedim,içenlere diyorum sizin filtreler pislenmiştir benim arabanın filtresi daha yeni
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
geçen sene günde 1,5 paket içiyordum şu anda günde 10 taneye kadar düştüm 1 paket aldıysam içinden 10 taneyi eve bırakıyorum 10 tanesinide yanıma alıyorum bakkala gidipte almıyorum zaten ister istemez o 10 taneyle idare etmek zorunda kalıyor insan
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
ayda yılda 1 alkol alırken içmişliğim var onun dışında allaha şukur hiç aramadım
arada sıradada nargile keyfi yapıyorum sadece bence yavaş yavaş azaltılarak bırakılabilir istemek yeterli ![]() ayrıca seneler once bir arkadaşım bir hap yardımıyla bırakmıştı hapla beraber sigara kullanmaya devam etti peşinden artık içtiği sigaradan keyif almamaya hatta midesini bulandırmaya başladığını soylemişti 2-3 ayda komple kurtuldu antidepresan bir ilaçtı yanılmıyorsam ismi aklımda değil __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
bende uzun zamandır içiyorum ve bırakmak istiyodum bugün kalp doktorundan uzun süren testler sonucu kalbimdeki kalp yetmezliğinin yanlış teşhis olduğu söylendi bi sıkıntı olmadığı söylendi seviniğimi üzüleğimmi bilemedim resmen ama ne yalan söyliğim içerken aldığım zevk çok farklı ama bırakmayıda cidden istiyorum kısacası benim iş çok sıkıntılı :/
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
bende içiyorum ama severek değil tabi,bıraksam bırakırım,1 paket 3 gün gidiyor
![]() ama bazende zevkli oluyor körolasıca
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Ae86 Levin 4a - Ae86 Levin Sedan 4age
|
Lise yıllarında 2 seneye yakın günde nerdeyse 3 paket içiyordum pat diye bıraktım merdiven çıkamıyordum neredeyse.Geçtiğimiz ay yine özledik birbirimizi paket aldım 2-3 ay içtim içmedim paket almayı bıraktım.Günde 5 tane içerken hafta başından beri ağzıma koymadım.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |