Gorurum ben onun dotunu :) o iyiyim rahatim ayaklari yalan beyler nasil garip oluyor insan yaa
Printable View
Gorurum ben onun dotunu :) o iyiyim rahatim ayaklari yalan beyler nasil garip oluyor insan yaa
sen içinden gelip yardımcı olmak ıstemıssın boşver kendısı bılır artık ilginin için ben teşekkür ederim :icon_tup:
sen ne zaman gidiyorsun abi özlemedin mi askerligi :D
rıdvan pampa kesin cila nasıl yapılır dıye millet anlatmaya başlamıştır bu gece uyku yok onlara :D
çip torunlar gelio varmı benden mutlusu :D
öle diosun da batı da yapılan askerliğe vatani görev demiorum ben kendimden bliorum batıdaki bi çok arkadaşım da öyle,resmen amelelik yapıoruz... tuttuğumuz nöbet astsubay nöbeti,şöyleki, doğudaki adam düşman bekler ,biz?''astsubay gelip de bizi nöbettemiyiz die kontrol etcekmi?'' nöbetindeyiz..bi şey taşıncak olur hop ordan 5 kişi :) biyer temizlencek olur hop ordan 6 kişi. bi iş uzun sürcektir,oturt askeri beklesin işi ne. die düşünülüo. lanet olsun batı askerliğine :)
59.Topçu Er Eğitim Tugayı / Erzincan
Hayırlı teskereler insallah sagsalım gelırsın:)
ya siz nbr ya.akseki jandrma tbr selamlar
wuuu hacı ne ayaksın sen yaa :D
allah yardımcınız olsun arkadaşlar 337 olarak mayıs ta geldim bende 156 günün bu kadar uzun olacağını hiç düşünmemiştim, doğu da askerlik yaptıgınızın farkına varırsıınız belki ama batı da sadece sayıyosun, say allah say allah sabır versin...
beyler yıllar sonra askerlık ytaptıgım yerde dayım varmıs bu hafta ogrendım evcı ıznındeyım geldıgımden berı hergun 2 kez olmak uzere duşa gırıyorum oglen 12 den 4 e kadar sadece ıstıma alıyoruz fena halde rahatım tek sıkıntım sabah kalkmak ...herkese kolay gelsın.
Kolay gelsin kardeşim büyük kısmet olmuş dayının orada olması :)
Postallara detailing yap vakit geçer :D
rıdvan bizden iyisine be :D
acemelik kısa sürdü sanki :D
Bune ya her gidenin yüzü gülüyor :D
Kasaturanıza iyi bakın...
Bir süre sonra botların üzerinde kabuklaşmış boya katmanlarını kazımakta kullanacaksınız. :)
Boya cila tutmaz olurdu benim botlar, nöbette çıkarır kasaturayı botları kazımaya başlardım. Katman katman boya dökülürdü. Mat, renksiz bir hale gelirdi. Sonrasında karagaha gittiğimde bi boya - bi cila pırıl pırıl. :)
Dik girişmeyin sakın iz olur, hep yatay, deriyi kesmeden. :D :D
Bugün öğleden sonra üsküdardaydım askerlik şubesinin önü ana baba günüydü yine sıraya girmişlerdi. Allah yolunuzu açık etsin hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin..
nan 2 gündür askerlik şubesi ordan hastahane falan koşturuyorum bugün heyetede girdim bi 6 ay daha verdiler hava değişimi :D
ooo yapıstırrr mustu abiii pazar dirft yapıyzmu :D :D
bana diyoki olum bu sakallar ne la sen askersin akü :D
hee doğru askersin sen ihbar edince geliyorlarmı:D
kilodan kankacım :)
ohhh antalya terracıty beyler yrnda denızemı gıtsem askerlık bana yaradı sankı.
artizlik yapma nan gidicek olanlar burda daha :D
cok kıyak bı acemılıkten sonra sıra geldı ustaya ıns orasıda ıyı gecer gıden herkes ıns guzel bı acemılık gecırmıstır keyfı yerındedır umarım :)
acemiliği Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı'nda geçirdim. dağıtım da izmir orduevine çıktı. gıda kontrol ve hijyen denetim subayı olarak onumuzdekı agustosa kadar ızmırdeyız.
Hava er eğt.tug.k.lığı/kütahya gidecek olan var mı?
ilk çarşı iznim askerlik düşüyomuş :D:D
herkese hayırlı teskereler