tecili bozdum ve KASIM 21 sevk hadi hayırlısı :) hepinize hayırlı tezkereler benim son aylarım :)
Printable View
tecili bozdum ve KASIM 21 sevk hadi hayırlısı :) hepinize hayırlı tezkereler benim son aylarım :)
Yarın teslim olucak tüm arkadaşlara hayırlı tezkereler,sağ salim gidip gelirsiniz inşallah :)
gece 3de kastamonu gölköye abimi burakmaya gidicem herkese hayırlı teskereler
herkese hayırlı teskereler beyler yrn gıdıyoruz ciddi ciddi.
Herkese hayırlı teskereler, ben de arkadaşımı uğurladım 1 saat önce :)
bir gece evinde yatıp öbür gün kışlada uyanmak garip bir his gerçekten:D
adamları strese sokmayın yaa şimdi ertesi gun sabah demirlere vura vura uyandırcaklar diyerek psikolojilerini bozuyorsunuz :D
ilk kalkış 04.30 du unutmam :)
Iskenderuna gidecek olan arkadaslar yarin beni arasin cepten giriyorum uzun yazamam herseyi guncel olarak anlatayim :) 05459104063
o dolaplara kalk kalk kalk diye bagırırlardı acemilikte, ne ana avrat sövmüştüm içimden :D aynı olayda usta askerde iken olmustu 10 aylıkken filan, yatakdan fırlayıp boğazına yapıştıydım adamın :D ıyyyy hiç çekilmez be
ulan mustu 10 gün durdun neyi anlatıcan :D
telefon hariç gerisi hikaye.
Kanka 10 gun deyip gecme ilk giden icin acayip oluyo yaninizda bol miktarda don ve ince merserize corap kesinlikle alin pudrayi ihmal etmeyin beni arayinn :)
devreler bn yatar sabah yolculuk var hepimizi telaşlı bi gün bekliyor.umarım hepimizin sorunsuz şekilde ilk günü geçer.
gecen sene bu saatte yola cıkıodum. Iskenderuna denızcı olarak. Kısa donem yaptım bıttı gıttı,. Askerlık bıtınce werdıgı o rahatlık para bıcılemezz.. Hayırlı tezkerelerr
bu dönemde forumdan az giden var sanırım :)
bende yatıcam ufaktan yarın Muti'yi karşılayıp teslim edicem bakalım,herkese hayırlı teskereler...
ahahaha
acemilikte benim yatak koğuşun en başındaydı kapı girişinde , kapıdan girince değilde en sondan bağırıyolardı :D
askerliğinde bitmesine 2-3hafta kala yeni bir uzman gelmişti sabah kalkmayanları dürtüyor , geldi beni dürttü bir döndüm ha özgür senmisin yat uyu dediydi:Dsağolsun onun nöbetçi olduğu günlerde sağlam uyurdum:D