ben saati sordum mesai saatleri içerisinde die cvp verdi artı 1ınde yogunluk olur 2 sınde git dedi.
Printable View
konvoy yapıoz demi:D
bende gidiyorum agustosta :D
Atarsa 57 zorunuza gtmesn:)
aralıkta gitmek sıkıntı olabilir. acemilikte paso yaprakları süpürttürürler :D
ben de kısmetse kasım sonunda gidicem. tecil 31 kasıma kadar. bi gidim bakim askerde neler varmış. beğenmesem geri gelirim :D
gelecekten gelen edit: ilk kelime aralık deil ağustos olcak panpalar :d
Saka bı yana ama torun fln bu tarz sylr kısa dnemde olmuyo..cnku bı alt dvrem glr o da sızsnz..sz bzm gtmemze sn 5 gun kala fln glcksnz bz gorevdn dssez o yuzdn 4 gozle szı bklıors..bız gldgmzde 337.ksd ler zorunuza gtmesn atarsa 2 dmstı el sallayıp gttı..ıns bızde sze szde 343 lere el sallıcksnz...bu tarz tabrlrle ck karslascksnz atarsa,zoruna gtmsn,torun comez alt dvre p.c torun poset gbı..uzun dnmlr pek svmez bzı..ama farkdtmz bızde onlarh svmyz..yamyam gbıler burda sz de gdnce hak vrcksnz...ılk 50 60 gun ızdırap geleblr ama alsrsnz drt etmeyn..e hadı bı an once glmenz dılegyle =) nbetteym deısım gelck smdı sorularnza cvp verırm ıtınayla..
Bide ilk gece fena oluyor.. Acayip acayip sesler osuran, horlayan:) nerden geldim a.q diosun sonra bi bakmissin biri bagiriyor " koğuş kalk" sonrasi kosusturma.. Wc ve traş sirasi pis tuvaletler... 2 gün giremedim tuvalete:) sonra gelip gecio işte..
bana 3 agustosta tuzlada saat 8 de sınava giriceksin dedi fatih askerlik şubesi hatta kagıttada yazıyo kimine ne gün gitmek istersin diye soruyolarmış
askerlikler :D 5 kişimiyiz
ağustosda gidecek arkadaşlar Hayırlısıyla gidip hayırlısıyla gelin inşallah..
şimdiden hayırlı teskereler.