giden tum arkadaslara hayırlı tesekereler
Printable View
giden tum arkadaslara hayırlı tesekereler
Giden arkadaşlara hayırlı tezkereler.
bugun gittik kenan evrene 8buçukta ordaydım sakal şort saç vs sıkıntı olmuyor.sınav bişey deilde oraya gıdene kadar beklemek vs ınsanı gıcık edıyor.şimdiden askerlik arkadaşlara kolay gelsin hayırlı teskereler.
Neden ilk gun gidiyorsunuzki ? Ertesi gun gidin rahat rahat :)
ben yarın gidicem hayırlısı :)
Aralıkta toplayacak yaprak zor bulursun.. Acemilikte ise yaprak toplamazsın, bol bol yürürsün. Yemin töreni provası çok önemli olduğundan ne zaman gidersen git ilk 1 ay sadece yürütürler..
Eh yaz sıcağında yürümektense kışın yürümek daha mantıklı. Ayrıca yağmur/çamur/kar oldu mu da yürütmezler, atarlar gazinoya takılın derler.
Aralık döneminin bir avantajı da günlerin kısa olmasıdır. Hızlı geçer..
Yaz veya baharda gidenler bol bol ot yolup toplarlar, çekilir eziyet değildir..
Giden arkadaşlara hayırlı tezkereler..
12sinde teslim 10 unda yer belli olucak.
sınavı atlattık bakalım artık hepımız ıcın hayırlısı olur ınsallah
Arkadaşlar hepinizin hakkında hayırlısı olsun. İnanın sizi en çok gerecek kısım şu an bundan sonrası bir şekilde geliyor. Bu bir yol ve birşekilde geçilecek o yüzden kendinizi ne kadar hazırlarsanız o kadar iyi olur. Yapacağınız askerliğin kolaylığı/zorluğu tamamen sizi komuta edecek rütbeli grubuna bağlı. Umarım insan evladı birisine denk gelirsiniz..
Allah yarımcınız olsun.
Ben de 12 sinde gidiyorum. Yarın tuzla dayım.
vay sarbi gidiyon demek,sakalsız görmek istiyorum seni:D
Sabriii aradım ama benden önce girmişsin kapalıydı :D
Arkadaşlar şehir efsanalerine inanmayın. 7:25 te girdim 1 e çeyrek kala bitti.Eziyet diye de bir şey göremedim . Herkesi bir anda alamayacakları için ama gee baya hızlıydılar 100 erli şekilde . Bunda sınav tarihimi 3 üne almamın etkisi büyük. Her zaman bizde ilk güne abanırlar her şeyde o yüzden ilk gün aşırı kalabalıkmış. Hatta aralıkta gidecek olanlar son güne almaya bakın. Ve sabah gitmeyin ;) Öğlen 1 de gelenler taş çatlasa 20 kişiydi hemen sıraları geliyor evrak işlemleri bitmesi çok kolay.
Dip not aralıkta giden daha fazla olabilir ama genede son gün daha avantajlı .
gidecekler için topluca bir eglence yapsaydık bari
Nöbet tutarken uyumayın haa. Vatan size emanet :D
beyler kaldı 8 gün heyecan varmı biticekmi sizce bu askerlik bugun atlet fln aldım terlık verıomuş askeriye onu almadım kilit milit acemilikte yasakmış die duydum napıcaz biz ya :D
az kaldı başlıcaz ilk 15 gün sıkıntılı olucak farkındayım ama geçicek elbet .
Şu aklınızdan çıkmasın nerde yaptığın değil başındaki önemlidir diye.
Mesela Belçikada yaparken biz bir arkadaşım vardı Tuğgeneral şöförüydü ama anasından emdiği süt burnundan geliyodu biz kebap yaparken.
En basit örnek komutan buna Photoshop'da yaptığı bişeyleri gösteriyor buda aslında verilmeyecek bir cevap olan "fena değil" diyor ve sonucunda Natonun ortasında takım elbise ile şınav çekmek zorunda kalıyor karşı ofisde çocuğun kız arkadaşı vardı Norveçli rezil rüsva olmuştu çocuk kıza :D
bende gidiyorum yeter artık cıksın kafamızdan ...
rudvan cumartesi öğlenden sonra görüşelim :D
B.Aktepe şimdi askere gidecek arkadaşlara yer tahminine başlayacak herkes toplansın :D