boy 172 -175 olculdu kilo 70 cıvarı 75 olculdu.
Printable View
yemın torenı ne zaman olucak bılgısı olan var mı ? ustaya ne zaman gıdıces
kutahya havacı nası bi yer bilgi sahibi arkadasların yorumları?
ona gore ucak bıletını alalım kıbrısa :D
kardesım oncelıkle hayırlısıyla gıder gelırsınız ınsallah ben uzun donem yapmıstım acemı bırlıgım kutahyaydı genel hatlarıyla kısa donemsen sıkıntı yasamassın sadece ılk gıttıgın zamankı belırlı zorlukları var ama o donemı atlattıktan sonra sureklı acemı alan bı yer oldugu ıcın rahat edersın mevsım olarakta ıyı zamanda gıdıyosun kısı serttır ben fazla durmamıstım orda ızmır nato ya secılmıstım egıtım ıcın erken ayrılmıstık sıkıntı yasamassın ıcın rahat olsun kardesım allaha emanet olun
Kütahya'ya çıkanlar beni bulsun, hepinizi aynı tabura sokarım, apaçi meeting yaparsınız :D
arkadaşlar hepinize hayırlı teskereler diliyorum. :) allah sağ salim gidip gelmeyi ordada hayırlı komutanlarla karşılaşmayı nasip etsin.
Herkese hayırlı teskereler şimdiden
herkese hayırlı teskereler hayırlısıyla gidip gelin...
muti çok ballısın be bilader
brete bide kıprısın tadına bak bakalım:D
Kısa dönem.
Acemilik Kayseri
Usta Muş :)
Kısa dönem
1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI
İSKENDERUN HATAY
yok mu asteğmen ?
Herkese hayırlı tezkereler :icon_tup:
kardeşimsin :)
2007 nisan-2007 temmuz bende orada 315. dönem kursu gördüm.
13 hafta zorlu bir dönem seni bekliyor.
ilk 2 hafta yanaşık düzen eğitimi akabinde yemin töreni 2 gün istirahat ve geri kalan 10 hafta komando kursu son 1 hafta da tatbikata çıkacaksın.
Allah yardımcın olsun. kesinlikle ayak sağlığına çok dikkat et.
ilk 2 hafta sonunda ayrım yapıcaklar, jandarma ve komando diye. eğer komando olmak istemezsen yanında 1 adet gözlük götür.
jandarma olursan eğer eğitimlerde daha rahat olursun fakat eğitim sonrası görev yerinde genelde sınır karakollarına gönderiliyorsun.
komando olursan eğer eğitim zor geçer ama eğitimden sonra batı çıkması ihtimali jandarmaya göre daha fazla.
her türk asker doğar ama her asker komando olamaz. mavi bereyi takarsın umarım.
Herhangi sorun olursa burada pm ile yardımcı olabilirim.
FUA var abi :) foçaya düşmüş adam.
Çorluya düşen yokmu :)
Askerliği nerede yaptığın değil,kiminle,hangi komutanla yaptığın önemli derler..
Acemi birliğine gidicek arkadaşlar bol bol duyacaklar bu sözü..
Herkese hayırlı uğurlu olsun..
Aranızda Balıkesir Bakım Okulu varsa pm atsın,yardımcı olurum..
Bende ctesı geldım oradan,acemilik bitti,usta ya teslim olcam kısmetse 13 unde,
Ankara mamak 28. mknz piyade barış gücü..
Kısa Dönem Er
Branşı -
İlk Katılışını Yapacağı
Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
AMASYA
İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011
Temel Eğitimini Müteakip
Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 1'inci Zh. Tug. K. Yrd. 1'inci Tnk. Tb. K.lığı
BABAESKİ KIRKLARELİ
Herkese hayırlı tezkereler..:)
Belçikaya düşen varmı :D
Tuzlada geçen sene arkadaşlarım vardı aynı dönem gittik onlar uzun yaptı biri kıbrısa geldi refüze olup diğeri doğubeyazıta gitti komando piyade olarak daha sonra kıbrısa gelen asteklerde aynı durumu anlattı ondan bu yorumu yaptım.ama şunu söyleyim kıbrısta asteklik zordur çünkü asteğmenleri hiç sevmiyorlar rütbeliler sürekli angarya iş bindiriyorlar üstlerine ondan çok şikayetçiydi bizimkiler.
bu arada manisa-kıbrıs kombinasyonlu arkadaşlar için tavsiyem manisanın aşırı sıcağını ve kıbrıs ayazını dikkate alsınlar fazla fazla iç çamaşırı alsınlar yanlarına kıbrıs soğuk olmaz demeyin ben gece nöbete 2 yün içlik birde eşofman giyerek gidiyordum üzerimde de full kamuflaj parkaya kadar ondan tedarikli gidin gecesi ve ayazı soğuk çok kıbrısın halkıda askeri pek sevmez çarşıda fazla atraksiyon yoktur askere sürekli itelemeye çalışırlar internetin bile saati 3 lira biz anca geze geze ucuz yerleri keşfettik lefkoşada ondan malzemelerinizi alıp gidin kıbrısa orda alış-veriş uğraşmayın birde usta birliğine teslim olunca ilk 3-4 hafta çarşıyı zor görürsünüz onuda söyleyim.bu arada kıbrısın en güzel özelliği askerliğiniz Türkiyedekilerden 3 gün önce biter yol izninden dolayı 3 günde bişeymi demeyin 3 gün boru dünyalara bedel:D:D
Şimdiden hayırlı teskereler arkadaslar 4 ay sorada biz yolcuyuz :)
İlk hafta çok sıkılırsın saçma saçm tripler olucak ustalardan ama kısa dönem olduğun için lan kelimeisni bile duymıcaksın...Güzel dönemde gidiyosun ben 337.Ksd olarak gittim aralıkta kışı çok berbat + dereceyi hiç görmedim eğitim yaptırıyolar bol snaw.lı bi eğitim seni bekliyor...Uludağ kola gazoz bol bol içersin soğuk sandviç yersin...:)Yemeklerde ilk zamanlar baya zorluk çekiceksin Kİ uzun dönemler bize siz geldiniz yemekler düzeldi demişlerdi...:)Bol bol çetlis(cheklist) çalış biz bunu ezberledik cümlesini duyucaksın ben İzmir Gaziemir Hava teknik okullar komutanlığına dağıtım olmuştum inş...Aynı yere dağıtım olursun tatil yaparsın...Şimdiden hyrlı teskereler...Allaha emanet...