|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
Arkadaşlar Merhaba,
kısmet olursa bu gece yola çıkacağım Antalyaya. 12 civarı çıkmayı planlıyorum. Ama duyduğuma göre Gebze civarında otobanda yol yapım çalışması varmış ve ciddi trafik oluyormuş. yolu E5 e veriyorlarmış. Gidiş yönündemi yoksa geliş yönündemi çalışma bilgisi olan varmı ? Birde gece daha önce bu yolda radar uygulamasına şahit olan varmıdır son zamanlarda. geçen sene gittiğimde yine gece gidip gelmiştim hiçbir radar vs. uygulaması yoktu. güncel birşeyler var mıdır ? teşekkürler şimdiden... __________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: turbo s2k / tdci
|
ben hergün körfez-istanbul arası gidip geliorum, sabah 7 akşam 19:30 civarı geçiyorum gebzeden, körfez istanbul istikametinde çalışma var su anda, ama istanbul - körfez istikametini E-5e ceviriyolar, istanbula gelişide TEMde karşı şeride veriyolar. çalışma geceleri yapılıyor, istanbuldan çıkışta sabahları yarım saat kaybedioyoruz, ama akşam dönüşlerde TEM açık oluyor çalışma yapılmadıgı için. sizin çıkış saatinizde yol büyük ihtimal kapalı olur
ama şöylede bir durum var, bu sabah çalışma yoktu TEM açıktı.
__________________________________ Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Ben bahsedilen mevkiyi Temmuz başında gece 02'de girip 04:30'da geçebildim.
Kesinlikle gece ordan gitmeyin e5'den geçin o bölgeyi sonra Tem'e bağlanın __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Tem e nerden bağlanmam gerekiyor peki ?
herekeden mi yoksa daha ileriden mi ? __________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Tam yeri kestiremiyorum ama dediğim gibi Körfez denilen bölge geceleri pert. Bence Herekeden sonra bağlan garanti olsun.
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Fiat Idea
|
22.00-08.30 arası kapalı olması lazım körfez-dilovası arası... bu saattler arası e5 öneririm
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
az önce bahsedilen yerden geçtim haftanın 5 günü kullanıyorum bu yolu istanbul - izmit yönüne otobandan yol açık kullanmanda bi sakınca yok için rahat olsun yol çalışması izmit-istanbul istikametinde körfez gişelerine gelmeden 3-4 km önce başlıyo araçlar körfez gişelerinden mecburi olarak e-5 e çıkarılıyor istanbul yönüne gidicek olan varsa izmit-hereke arasını eski yol yani e-5 ten geçip herekeden otobana girmelerini tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#8 | |||
![]()
Otomobil: x sechs
|
aynen öyle illallah getirmişti en son adapazarı dönüşü
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|||
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
antalyaya gidiş yönünde çalışma var sakın gündüz gitmeyin ziftler arabaya yapışıor.
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
yenikapıdan ido ile bandırmadan kaçsak dahamı iyi olur ?
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
radar olarakta ford inönü tesislerinin orda gündüzleri oluyor..
afyon girişinde bitane mutlaka olur. bucakta girişinde radar olur... __________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ilk sahibi TEYZEDEN SAXO VTS (Sold)
|
siz garanti olsun bence körfezden baglanın teme en iyisi öyle olur..
__________________________________ TU5J4/L3 'cüyüz dedeeeeeee
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
teşekkürler arkadaşlar.
Körfeze kadar E5 den gitmekte fayda var o zaman... onun dışında Gece radara falan denk gelen varmı aranızda ?
__________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Fiat Idea
|
geçen hafta adapazarı dönüşü 08.50civarı körfez'den mecburi yol e5'e verildi e5 tıkandı 1-2 saat yolda kaldım, 09.00da otoban açılınca da benden 10dk sonra yola çıkan vatandaşlar 1-2 saat önce hedeflerine ulaştılar, ben e5 herekede dururken otoban yukarda vızır vızr akıyordu. lanet bir durumdu öncedenn önlem almak lazım
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Astra GTC
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: vti
|
Bende geçen hafta geldim gece değilde gündüz anormal fazla radar war.
__________________________________ PSN:dohcvtec99 dc5 fn2 ep3 106 306 506 gti rc 3.28 5.38 7.50 8.60 alayınıza gide-R
![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 00 EURO ACCORD ATM LPG
|
radarı bilmiyorum da dün akşam saat 6,5-7 gibi geçtim hiç trafik filan yoktu yol açıktı. saat 23-24:00 gibi geri döndüm yine trafik filan yoktu asfalt yapılmış şeritleri daha çizmemişlerdi..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
inş bitmiştir.o şeritlerinde bir an önce çizilmesi lazım çok tehlikeli oluyor
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
bu arada arkadaşlar teşekkürler,
perşembe gecesini cumaya bağlayan gece 1 de istanbuldan çıktım. otobandan gittim. gebzedeki tadilat çalışmasını İZMİT-İSTANBUL yönünde yapıyorlardı ve yol kapalı idi. E5 e vermişler sanırım ama otobanda ciddi trafik oluşmuştu geliş yönünde. benim güzergahta hiçbir şey yoktu. cillop gibi geldim valla ![]() dönerkende o yolu kullanan arkadaşlardan tadilatın güncel halini de öğrenirsem süper olur
__________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:08 ::::

ama şöylede bir durum var, bu sabah çalışma yoktu TEM açıktı.