|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 206 gti
|
sabah kalktınız kafanız dolu yorgunsunuz sıcak ta var arabaya bindiniz belkide tersinizden kaltınız araba kullanırken kendinizi katil gibi (kötü araba kullanıyor gibi hissttiğiniz oldumu ) bana 3-4 ayda bir oluyor bu sabah ta oldu
dikkat siz çıkışlar aynalara dikkatsiz bakma yanındakine dikkat etmeme bazen ani fren .. sonra bir katil psikolojisi kötü oluyor insan ama geçiyor bu tek bende değildir umarım
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
TechTurkey
|
__________________________________ utku selamoğlu |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bazen aşırı yorgunluktan oluyor gerçekten insan kendine bile şaşırıyor ben bunu nasıl yapıyorum nasıl yapabilirim diye soruyor kendine
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Kalkın bi soğuk duş dene bakalım nasıl olucak işe yarayabilir.
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ilk sahibi TEYZEDEN SAXO VTS (Sold)
|
valla banada cok oluyor son bi kaç aydır sadece önümü görüyorum sagı solu göremiyorum sanki at gözlüğü takmış gibi oluyorum
__________________________________ TU5J4/L3 'cüyüz dedeeeeeee
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Turbo 106 GTİ S16
|
İşyerindeki bazı stresli günlerden sonra bende sabah değil akşam çok fazla oluyor sağ aynama tam dikkat etmiyorum birde gece 12den sonra sabit yanan trafik ışıkları varken kavşaklarda son anda aklıma gelipde frenleyip sağı solu kontrol ediyorum. Gerçekten çok kötü bir huy kafa dalgınlığı aslında ne olursa olsun canımızdan önemli deil dikkat etmek gerek
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
![]() ![]() D :
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 'Ford Fiesta 1.4 TDCİ
|
bence buna aşırı sıcaklarda fark ettirebilyor dün gece bir drem rüzgar yoktu mesela sabah terli kalkarsın kalkmak istemezsin zorunlu kalktığın için stersli oluyosun çoğu zaman banada oluyo bu eleki bu son 1 aydan beri sıcaklar başladığından beri...
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
sen problemli misin dostum
sıcaktan bunalmış olmalısın neden böyle konular açıyorsun
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
sıcak + sıkkınlık + iş güç durumu alıcak vericek borç ilişkisi + bunalım ... ama bak konuda yazan arkadaşlarda aynı durumu yaşamış... insan bazen kendiyle aynı durumda insanı görünce rahatlıyor.. bu bir tür psiklojik tedavi.. ama harbiden çok sıcak... siz öle ankaranın ayazında oturumuşsunuz tabi konuşmak kolay
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
Valla aynısı bende oluyor ara sıra dikkatli olmakta fayda var,mesela ramazan ayında oruç nasıl tutucam kararsızım
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 1.5 dizel behzat ç mobil
|
sabah sporu iyi gelir
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: sedan VTI
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
Sabah 7.30 akşam 18.00 Zamanımın yarısı dışardaki işlere koşturmakla geçiyor,aslında bu zamana kadar tutulan oruçların en anlamlısı son 2 senedir tutulan oruç ama işte zor bir sınav bakalım hayırlısı
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: b5
|
şimdiye kadar kendimi direksiyonda hiç dikkatsiz hissetmedim ama dediğin gibi arada sırada fazla agresif kullandığımı farkediyorum
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
sigarayı bırakınca aynı durum bende vardı. bi 10 gün kadar sürdü. hayata küsmüştüm
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Cok sk araba kullaniyorsan bikmis durumda olabilirsin, birkac gun trafige ara vermekte yarar var
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:08 ::::

dikkat siz çıkışlar aynalara dikkatsiz bakma yanındakine dikkat etmeme bazen ani fren .. sonra bir katil psikolojisi
kötü oluyor insan ama geçiyor bu tek bende değildir umarım