|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Out Tramway: İn
|
Merhaba arkadaşlar,
Çok yakın bir zamanda " 0 " dizel 4 kapılı bir aile otomobili almayı düşünüyoruz, Hala kesin bir karar veremedik... Fiyat olarak sınırımız 40.000 TL civarı... Vergi dolayısıyla motor hacmi olarak 1600 cc yi pek aşmadan, Güvenlik, Yakıt tüketimi, Performansı, Yol tutuşu, İç dizaynı, Yedek parça fiyatları olsun tecrübe etmiş olduğunuz otomobillerden hangilerini önerirsiniz... ? İlk etapta Ford Fiestanın 1.6 TDCİ 96 hp lik Titanium modeli hoşumuza gitti ama sizin fikirlerinizide öğrenmek isteriz... Şimdiden teşekkürler...
__________________________________ ![]() ...::: Game For Life :::... Hayat Kızgın Boğa, Ben Kırmızı Pelerin... " İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim "
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: im yok ki
|
opel astra 1.3 cdti
ford focus 1.6 tdci kia cee'd 1.6 crdi renault megane hb 1.5 dci (en boşu) kusura bakmayın tecrübe ettiğiniz yazdığınızı okumamışım alternatif olsun bunlarda aklıma gelenler __________________________________ 35½ KSK 1912-2012
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: yok
|
Direk polo dizel
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Hayırlı olsun ToNy bu arada çok sevindim
![]() Fiesta iyidir Polo Dizel birde Alırsan beraber dağılırız artık
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: aranıyor
|
direk ceed dizel
![]()
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: i"S" it love
|
Kafadan citroen C4 hiç gezme bile
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Fiat Punto
Fiat Punto Evo Fiat Bravo |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Out Tramway: İn
|
Yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar...
![]() Cliosportve, Yok olm kendime almıyorum, Dikkat edersen çoğul yazdım yazılarımı... ![]() Çok yakın bir arkadaşım var, Parası elinde hazır çocuk karar veremedi, Bende Tech Ailesinden bir fikir almak için açtım konuyu... ![]() Dipnot: Benim ne işim var aile arabasıyla...
__________________________________ ![]() ...::: Game For Life :::... Hayat Kızgın Boğa, Ben Kırmızı Pelerin... " İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim "
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: vw Polo Classic
|
kia ceed
__________________________________ kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: bilimum Citroen
|
Citroen C4 tavsiye ederim eski C4 le aralarında kalite olarak çok fark var
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Gecici Zman Tabanvay :)
|
Fiat Linea 1.3 veya 1.6 tercih edilebilir
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ES7
|
şimdiden hayırlı olsun
accent blue 1.6 dizeli de düşünün derim 40.000-TL'nin biraz üstünde ve çok güzel çekişi var ama yol tutuş idare eder. motor 128 hp ve biraz oynanırsada şaka makinası olur bence. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
polo diyorum
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
pro ceed cok iyi diye söyluyor kullananlar yakıtı gidişi konforu suan alınabilcek en ideal dizellerdenmiş ben tecrübe etmedim
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ----
|
polo 1.2 tdi az yakar yeteri kadarda gider..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
daha yenı gezdim bayiileri en uygun en guzel arac fiat linea.. astra classicde alabiliosunuz sıfır olarak. yenı kasa astralar dizel olarak 48liradan baslıo ford focus toyota corollolar 45-50arası sıfır olarak bayide. reno fluence 45liradan başlıo hyundai accent blue 39liradan başlıo dizel olarak sıfır fiyatları bunlar VW araclarını yazmıorum bile ucmuş çnkü vw
kolay gelsin secmek zor.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
bu poloların bluemotionları var farklı ızgara spoiler ön arka ek flan var extra olarak sanırım sürtünme katsayısını düşürmek için yapmıslar onların yakıtı nasıldır konuda görmüşken sorayım tipleri oldukca güzel
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Bordo Tegg'y
|
hyundai i30 da çok güzel bak derim. ve pro ceedler
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
207 hdı bakabılrsın...
__________________________________ 35 1/2 KSK ''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım " psn : derman3534 |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|