yani?
hiç gelmese daha mı iyi olur diyosun :)
Printable View
Ağzım açık kaldı... Fenerbahçeliyim, Kobe'nin Lakers'da 8 giydiği formasını giyerim hep. Iverson'ın formasını almamıştım ama, Kobe'nin formasını alırım.
Lakers'da yıllık 24 Milyon $'a oynayan Kobe'ye Lokavt süresince ne kadar teklif edildi acaba ? :roll:
Gelmesi reklam için iyi ama bu adamların üstüne takım kurup lokavt bittiğinde geri döndüklerinde 5'in 2'si olmayacak.
Yarı yarıya takım değiştirmek gibi birşey.
Reklamın ve Show'un kralı olur , izlemeye değecek bir kaç ay var demektir :D
oha butonu ekleyebılır mı yonetım :D tıklamak istiyorum.
şike falan vardır çarşı kabul etmez bunu iade eder.
gerçekleşirse çok güzel bir olay valla türk sporu adına. :)
Eğer haber gerçekse Bjk tüm maçlarını Sinan Erdem'de kapalı gişe oynar :)
Haber yahoo ve nba.com da....Gorusuluyor vs..denmis imza fln yok.
Besiktas says it is in talks with Kobe Bryant - NBA - Yahoo! Sports
http://www.nba.com/2011/news/07/21/t....ap/index.html
inş. gelir ülke basketbolu bir anda 10 sene ileri fırlar salonlar dolmaya başlar ...
bekliyoruz heycanla We love Kobe..
Beşiktaşlı değilim ama maçlarından bir kaçına izlemeye giderim. Öyle bir yatırım yani. Ki bedava paraya alıyorlar. THY sayesinde.
kobe 1 eylülde anca istanbula gezmeye ve gece hayatına gelir her laftan bir sonuc cıkarmaya gerek yok.ortada ne anlasma var ne birsey gelebilecegini sanmıyorum gelsede iverson gibi olacagı asikar zaten
Bu konuyu NBA den iyi anlıyan bir dostlumla konuştum dediki Kobe'nin maça çıkması lazımmış hem formunu kaybetmemesi + SPONSOR ları maç başına ödeme yapıyormuş , bu adamın sponsor gelirleri öle tırışka bişide değildir.Ve kendisi BJK yi İstanbul'u Iverson a soruşturmuş çokta olumlu bi referans almış.
Bu arada NBA nin durumu öle 1-2 ayda geçiçicek birşey değil sorun büyük tüm otoriteler haberlerde 6-8 aylık hatta tüm sezonun iptal olmasını bekliyorlar .
Bu şartlarda Kobe gelir gibi geliyor inş. yanılmam bir FB li olarak gurur duyarım.
Bu arada gece hayatını kafanıza takmayın arkadaşlar , istanbul'un gece yaşamı öle ahım şahım efsane bişi değil hele Los Angeles'dan sonra insan uyuya bile bilir :)
Gelsin gelsin... Avrupa takımlarına karşı zone defansa karşı hucum etsin... Çok eğleniriz çoook :)