yaş değilde kanın uyuyorsa hemen gel seninde bir katkın olsun
Printable View
bu arada son durumlar nedir arkadaşlar,kimler gitti hastaneye veya kimler gidicek hafta içi
Ben geliyorum, salı olursa uygun, cuma olursa da uygun, c.tesiye sarkarsa telden haber veririm.
ben son iki gundur hastanedeydim; su an icin 3 gunluk trombositimiz var.. pazartesi gunu tekrardan gelip verecek olan kisiler varmis. o yuzden hafta sonuna dogru gidersek daha iyi olacak. bende babamdan haber bekliyorum cunku.
tek gitmeyeceksin ben goturecegim zaten :)
arkadaslar anneme son 4 gundur kan ve trombosit verilmiyor ve degerleri dort gundur 15binden 110bine kadar cikti.. hepimiz cok sevindik.. simdilik ihtiyacimiz kalmadi ancak 3 hafta sonra tekrar kemoterapisi baslayacak ve ondan sonra sizlerden trombosit isteyecegimm.
Allah yardımcınız olsun...En kısa sürede sağlıgına kavusur insallah.
amin kardesim cok saol..
son durumları ney hocam bır ıhtıyacınız falan varmı ?
Çok geçmiş olsun umarım iyileşir anneniz
Acil sifalar versin annenize çok geçmiş olsun
arkadslar yarin (29.09.2011) persembe gunu tekirdaga gelip trombosit verebilecek olan var mi acaba?
B negatif.. sabahtan yola cikacagiz istanbuldan ogleden sonra donecegiz.
ben ankaradayım eğer bulamazsanız akşam 6 buçuğa kadar haber verin,işten izin alıp gelmeye çalışayım
kardesim kan grubum tutmuyor :( iyi bilirim o sıkıntıları çevremde araştırıyorm b negatif varsa seninle irtibata geçicem. allah yardımcınız olsun anneye acil sifalar diliyorm