400 hp leri gecebileceğini sanmıyorum açıkcası m3 ten güç almak çok zor
Printable View
400 hp leri gecebileceğini sanmıyorum açıkcası m3 ten güç almak çok zor
Sallamıyoruz ciddi yürürü olan e36 M3ler var fakat burda pek yok.
Eric kardeşimizin e36sı mesela
‪BMW E39 M5 vs E36 M3 3.2 Coupe‬‏ - YouTube
kilolarından azıcık arındırılmış sağlıklı e36, e39 M5 geçmiştir 270'e kadar, bikaç sene evvel, merak etme bizde karamürsel sepeti değiliz hangi bmwnin nasıl gidebildiğini biliyoruz evelallah :)
Yok yanlış anlamıyorum fabrikadan çıktığı anda ki haliyle 321lik ile M5 denese M5 geçer ona bişey demiyorum veriler ortada fakat bu potansiyele sahip demek istiyorum sadece bu video ile de konuşmuyorum videosu olmayan tanık olduğum denemeler de oldu biraz ağırlık azalımı ve küçük dokunuşlarla stock M5'i geçti 321lik. ağırlık farkına bakılırsa bu normal zaten. 321liğin motor gerçekten çok komplike ve mükemmel değerleri güç dağılımı olan bir motor fakat 286lıktan daha az dirençli olduğundan upuzun stok ile 8bin döndüğünden aluminyum ve çift vanos oluşundan, pek ciğerli ve verimli işlemler yapılmış araç yok piyasada. En iyi yürüyen 321likler 305hp'den fazla çıkmıyor dyno'larda. Demek istediğimi anladığını düşünüyorum.
en iyi yuruyen 321likler 305 veremiyo ama saglıklı 286lar cai egzostla 300 verebilio =)
m5 konusunda halen aynı fkirdeyim hatta dur kendi cekimimiz bir vdeo var onu bulursam ekleyeyim
güncelll çekelim :) temiz e36 m3 aranıyor :)
arkadaşlar ZK m3 sahibiyim. bahçelievlerde gören arkadaşlar doğrudur orda oturuyorum. caddede gazlıyorlar fln demişler ama ilk aldıgımız zamanlardı hevesten kaynaklanıyor :)
zk m3un sahibi gecen aradım acmadın aracın ön plakası bende lazım olursa gel al =)
ayrıca m3 arayanlar ilanlarda 4 kapı m3 var sahibi cok masraf etti duzgun arabadır ilgilenenlere duyrulur
BMW M Serisi M3 1994 Model 36.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 58195179
arac hakkında bılgısı olan varmı gecmıs senelerden bır kac konusunu buldum ama yeterınce bılgılendırıcı olmadı motor durumu nedır onemlı olan o suan bnm ıcın
aracı tanımıyorum ama çok şık duruyo.
daha once yuruyusunu durusunu gormustum..cok cok iyidi.daha detayli bilgisi olan arkadaslar eminim vardir.
ntk m3 kor07 kaan abinin tanıdığındaydı ayrıyetten ozyrace nickli E34 sahibi'ninda arkadaşı olarak biliyorum
http://www.techturkey.com/forum/sohb...sorgusu-2.html
behsi geçen m3 NKT 44