|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: benim arabam yokki ;)
|
Arkadaşlar aracımı sattım ve şimdi sıfır bir dizel araba almak istiyorum fakat kararsızım marka ve modellerini yazacağım araçlar hakkında bilgisi olan varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim...Teşekkürler...
nıssan qashqai ford kuga volkswagen amorok kıa sorento seat leon opel astra ..................... Son Düzenleyen BAŞAR; 23-07-2011 19:22. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
yok mu bilgisi olan
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ...
|
türkiye de yakıtlara zam geldikçe bizim büşteriler qashqai ye saldırıyor
aralarındaki tavsiyem dir şu anda 30 binde 2010 model çok temiz bir tane var istersen satabilrm
__________________________________ http://www.ataturkdevrimleri.com/ata...rtre-resmi.jpg İ Z İ N D Y İ Z . . . |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
nissan konusunda yardımcı olurm bakım parça vs. NİSSAN alacak olursan
__________________________________ http://www.ataturkdevrimleri.com/ata...rtre-resmi.jpg İ Z İ N D Y İ Z . . . |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
şimdi şöyle ; kullanışı konforu bakımından gerçekten süper bir araba hem otomobil hem arazi ruhsatta otomobil olarak geçiyor 1.5 dci 8valf bir motoro göre oldukça performansı iyi bir araç şöyle bir sıkıntısı var mesela bu ay yanlış hatırlamıyorsam 2 veya 3 tane motor yaptık sorunları ise kayış sıyırıyor pistonlar vuruyor .... zaten araç garantide olduğu için fazla sorun çıkartmaz 3-4 günde teslim edilir tek sorunu bu ( yanlış anlamayın sürekli motor bitiren bir araç değil sadece tesadüf bu ay bu kadar fazla olması ) birde arcın içinde izalasyon olmadığı için motor sesini biraz içeri veriyor. he şimi bazı arkadaşlar diyorki japon malıdır iyidir halbuki nissanı şu anda renault ele geçirmiş vaziyette
motor dahi renault değerlendirmenizi buna göre yapın he birde parsına göre eğer ki full paket yani platinum alacaksanız değer cam tavan 18" çelik jant dijital klima geri vites kamerası deri koltuk esp vs.vs. kararınızı siz vereceksiniz ama en doğrusu gidin bir servise deneyin aracınızı teste çıkın en doğru bilgileri satış yapan arkadaştan alın şimdide hayırlı olsn
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: NoN
|
belirttiğin araçları yanlış anlama ancak hepsi apayrı araçlar biri suv biri kamyonet biri hb otomobil. tercih yapmak gerekirse sorento 1. sırada gelir arkasından opel astra derdim
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: VW
|
Vw amarok en azindan su an icin tavsiye etmem fiyatina gore donanimsiz modeller geldi ilk etapta. Astra 1.3cdti modeli kasanin agirligini kaldiramadigi icin tat vermicektir.
Aracta ilk onceliginizin(oncelikleriniz) ne oldugunu belirtirseniz daha iyi olacaktir sanirim |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 205 1.9 gti - 93, Ford Fiesta 02 , Ford Ranger,Corolla D-4D
|
Opel astra 1.3 CDTi 90 Hp tavsiye ederimmm ...
__________________________________ [SIGPIC] [/SIGPIC]
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: yok
|
astra diyebilirdim ama 1.3 oldugu ıcın 1.6 dsg leon alırdım
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: no car no cry
|
8 valf olması neden rahatsız etti bilmem ama, kullanılan motor renault grubunun kullandığı 1.5 dci motordur, sırf türkiye piyasasında yüzbinlerce bu motordan var dacia, renault, nissan muhtelif modellerde bu motoru kullanıyor senelerden beri..
piyasadaki en sorunsuz motorlardan biridir.. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: berlingo
|
nıssan qashqai kullanma fırsatım olmuştu. parasına göre güzel bir araçtı.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 2011 civic elegance
|
yeni Astrada berbat bir dizel motor var ibrede 100 ü görmek baya zaman alıyor,motor gürültüsüde bana çok fazla geldi,araç kalkış esnasında debrajdan ayağı çekerken vuuuuuk şeklinde bir ses çıkarıyor nedenini satıcıda bilemedi,yakıt ve gösteriş konfor ve donanımıyla alınabilecek bir araç performans düşünüyorsanız hayal kırıklığı yaşarsınız
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
ama tercih sizin
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:12 ::::

aralarındaki tavsiyem dir şu anda 30 binde 2010 model çok temiz bir tane var istersen satabilrm 

[/SIGPIC]