Hiçbirşey olmuyor benim komşum son 4 yıldır antalya plaka aracı ile geziyor.
Printable View
Hiçbirşey olmuyor benim komşum son 4 yıldır antalya plaka aracı ile geziyor.
Büyük şehirlerin plakaları küçük yerlerde ve 30 yaş altı kişilerde kullanılırsa sigorta yüksek cıkıyor. Vti plakasını değiştirmediğim için 373lira ödedim.
Hiçbir sıkıntı yok bende 61 AT 600 le geziyorum yeni üstümüze aldık istanbuldan :)
ben zonguldaktan almıştım aracı, 34 ESC xx plakalıydı, güzeldi plaka ama trafik sigortası durumundan 35 yaptık, noterde satıs esnasında soruluyor plaka değişimi istiyor musunuz diye. değişim isterseniz ikametgahınızın oldugu trafik şubesine gidiyorsunuz,plaka işlemlerini yaptırıyorsunuz. istemezseniz ruhsat adresinize geliyor. satışda plaka değişimi istemeyip sonra değiştirme de olmuyormuş. tekrar satış yapılması gerekiyormuş.
evet arkadaşların dediği gibi plaka değişmesi gibi zorunluluk yok biz arkadaşıma aydından sporting aldık plaka değişmedik hala 09 geziyoruz hem sigortası denizliden 25 tl ucuz oluyo :d
sıkıntı şu oluyor sadece yolda sürücüler yolu bilmiyorsun muamelesi yapıp arkadan korna sellektör cok yapıyorlar :D polisler çevirmeye bi hevesli oluyorlar ve ara arada eğer memleketinden birisine denk gelirsen yolda hoşgeldin hemşerim muhabbeti dönüyor iki aracımda şehir dısı plakaydı biri 78 biri 35 ikisinide değişene kadar bu muhabbetleri yaşadım :D