google.com da arartıramıyorum bile bazen google arama yaparken bu siteye yönlendiriyor başına gelen oldumu bu lanet şey çözümü nedir ya ?![]()
google.com da arartıramıyorum bile bazen google arama yaparken bu siteye yönlendiriyor başına gelen oldumu bu lanet şey çözümü nedir ya ?![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Doğru anladıysam anasayfanı değiştiremiyosun koç?eğer buysa denetim masasına gir,progran ekle kaldır banner tarzı bi program varsa sil koç![]()
kendileri bir virüstür.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
yok kanka bu arada sırada oluyor
google bir şey aratıp buluyorum tıklıyorum bu siteye yönlendiriyor ama sürekli değil arada sırada.
programlarda enteresan bir program göremedim bu arada
Dr.ECU
http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
linktekini indir, tarat bilgisayarı. . *diğer güvenlik yazılımlarını devre dışı bırakarak
registry kaydından sileceksin..
regedit yaz başlat çalıştıra, ardından "bul" kısmına bu bahsettiğin kelimeyi yaz, onun bulunduğu bütün kayıtları tek tek sil..![]()
Combofix dene http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe Combofix kullanmak için Güvenlik yazılımlarını devre dışı bırakman gerekiyor.
hijackthis diye bi program var ufak bişey. onu indir kur. scan yap bi sürü ufak tefek hatalar ya da dediğin gibi virüsler bulcak. hepsini seç fix yap. sonra yeniden başlat. tertemiz oluyor.
bnm bilgisayarda gooogle mı ne öle bişiy vardı çözemedim bi türlü hijackthis ile hallettim
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
combofix işimi çözdü sanırım şuan öyle bir şey olmuyor birşeyleri silmiş sanırım temizlemiş..
sağolun arkadaşlar![]()
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)