Printable View
Alıntı: dirk Nickli Üyeden Alıntı şuan nargile yakıyoruz aydınlıkevler gar sokak 42 numara :D hemen gelin piston garaj cevap geç geldi... kusura bakmayın konuyu unutmuşum :D daha dün sizin dükkanın önünden geçtim neyse yeri öğrendik artık bi ara uğrarız mutlaka:icon_tup:
Alıntı: hakan308 Nickli Üyeden Alıntı daha dün sizin dükkanın önünden geçtim neyse yeri öğrendik artık bi ara uğrarız mutlaka:icon_tup: beklerim =)
Alıntı: TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı ankarada bukadar cok nargıle sever varsa bı aksam ıftardan sonra nargıle patlatalım topluca senin kafa basıyor çiko birde iftar organizasyonu patlat
sır kafe...
Alıntı: utkuselamoglu Nickli Üyeden Alıntı sır kafe... adam işi biliyor beyler :D
Utku abi mertcan abi dükkanda için bizim beğenmezseniz sır a götürecem =) ayrıca hala gelmedin... Bekliyorum abi
Alıntı: dirk Nickli Üyeden Alıntı şuan nargile yakıyoruz aydınlıkevler gar sokak 42 numara :D hemen gelin piston garaj cevap geç geldi... kusura bakmayın konuyu unutmuşum :D valla benim evde 6.durakta bi gelemedim dükkana hayırlı olsuna =) nargilede varmış kesin gelirim artık =)
Alıntı: CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı senin kafa basıyor çiko birde iftar organizasyonu patlat organizasyon bizim işimiz :icon_tup:
Alıntı: dirk Nickli Üyeden Alıntı Utku abi mertcan abi dükkanda için bizim beğenmezseniz sır a götürecem =) ayrıca hala gelmedin... Bekliyorum abi sen ıcıne baska seyer koyarsın sımdı :D gelecem ınsallah kısmet :D