|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 9HP
|
Arkadaşlar aramızda çelik sektöründe ve ya inşaat sektöründe olan ya da çevresinde olanlar var mıdır ?
Gazaltı,selülozik ve bazik çelik boru kaynağı yapıcak bir ekibe ihtiyacım var.10 20 kişilik bir ekip olması lazım,duruma göre sayıyı arttırabilirizde.Uzun süreli bir iş olacak,yaklaşık 1-1.5 sene sürecek. Çevresinde bu işlerle ilgilenen birileri olan varsa irtibata geçelim. Durum biraz acil olduğu için sohbete açtım,SENNA'dan izin alınmıştır. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
celik kapi perforje gibi isleryapanlar isinizi gorurse yarin telefon atin bana arayayim sizi_
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Konu tam ne ile alakalı olcak biraz daha detayli anlatabilirseniz cep numaramı ozelden size atiyorum
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Abiye 458 İTALİA - Freelander II - W124 500 arıyorum
|
Ben mimar sirketini taseron kullaniyorum yarin firma adini ogrenir soylerim
__________________________________ İşsizliğin çok olduğu ülkemizde işçi bulamıyoruz. İşsizlik yoktur şükürsüzlük vardır. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|