|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
800 tl cıvarı ne alınabilir sıfır veyahut ikinci el ben biraz prof işi olmasınıda ıstıyorum ayrıca marka olarak ne dusunebılırız ???
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Honda
|
marka olarak canon tavsiye ederim..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: eg civic
|
__________________________________ Songür Garage Team | Utku SELAMOGLU |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: got diesel??
|
pentax k100d super var bnde. dedigin fiyatlara verebilirim arti yaninda da sigma 70-300 apo macro ile birlikte..
hatta sanirim lowrider ve tholl-ga da zamaninda bu makineyi kullaniyorlardi=) referans olarak=) |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
yanlıs anlama cok anlamıyorumda makınadan bunların lenslerı degısyrmu erman
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
resım varmı kardesım pmden atarsın
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
d80 var malii nin makinası satıyor bana bırakdı askere giderken birisi şehir dsından gelecekdi öyle kaldı adam gelemedi.... 1000 lira gibi fiyat istiyordu makina ciddi anlamda temiz çizik falan yok gökan kutulu şefaf posetine kadar saklanmıs fiyatta biraz yükseltme şansın varsa istersen görüşürm son fiytını sorarım ama 800e bırakmaz diye düşünüyorm
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: eg civic
|
bunlar yarı pro lensi sabit lens değiştirme gibi derdin yok ayrıca videoda cekebilirsin zaten yeni başlayan için en ideali
__________________________________ Songür Garage Team | Utku SELAMOGLU |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
Ben de arıyorum şu gözüme çarptı,
Hepsiburada.com : Fujifilm FinePix S2950 14.0MP 3.0" LCD 18x Optik Dijital Fotoğraf Makinesi (HD Video Çekimi) | Fotoğraf ve Kamera |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Volvo S60, Citroen C3 HDI
|
abi o fiyatlara nikon d60 , d3000 , canon eos 400d , eos 30d gibi makineleri tavsiye ederim .
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
Öneren yok mu
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
![]() HD video falan diyorda hikaye,ben hiç beğenmiyorum,sesler hiç iyi çıkmıyor,görüntü idare eder,ama fotoğraf çekimi iyi, yada çekmeyi bilmediğimden öyle geliyor
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Fusion
|
Kanka Benimkinden bulalim sana bitane. (Canon 400d)
__________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
vectra kendi çekimim
![]() 38 KraL (KL) 956-Opel Vectra 2.5 V6 | Facebook leon kendi çekimim ![]() Kara Büyü-Seat Leon-38 LN 047-Bu Motor Kaputu Kayseri'de Tek!! | Facebook Focus ST,karışık benimde var,arkadaşlarında,ama 3-4 poz dışında hepsi S2700 çekimi ![]() Ford Focus ST 2.5 Turbo-Kayseri | Facebook üstekilerin az biraz ışıklarıyla oynadım ve yazı ekledim,zaten daha fazlasını yapamıyorum shop'tan anlamıyorum ![]() bunlarda orjinal hiç ellenmemiş ![]() ![]() ![]() ![]() sadece araba fotoğrafı çekmiyorum ![]() ![]()
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Focus resimleri güzel çıkmış kaliteside güzel gibi benziyor,ama vectra normal telefon çekimi gibi kararsız kaldım valla
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
Yarı digital yarı prof gibi düşün bence o makineyi. Biraz daha biriktirip, canon ya da nikon almanı öneririm. Sıfır fujifilm almışsın ya da digital fotoğraf makinesi almışsın hemen hemen aynı şey. İkisini de satarken zorlanacaksın, fakat bi eos 450d aldın diyelim, istediğin zaman satıp, model yükseltebilirsin, lensini değiştirirsin makineyi dğeiştirmen gerekmez v.s
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |