Seko olaylar yuzunden her taraf polis kayniyo
Printable View
iyiydi iyi bi ara masa çatır çatır etti ama olsun :D
şaka bir yana geçmiş olsun bugün belliydi zaten çok bunaltıcı hava vardı sabahtan kapalıydı yağmur yağıcak felan zannettim ama öğleden sonra sıcak bastırdı
Şiddeti 5.2'miş. Hepimize geçmiş olsun.
Son Depremler
forumda deprem konusunu görüp camdan atlayan varmı :D
11. kat iyi sallıyormuş
gerizekalı deprem uzmanları konusuyor yine daha buyugu gelicek daha buyugu gelicek die ot beyinliler 99dan beri buyuk deprem bekliyosunuz hani nerde oluncada dedik dersiniz
beyler bi ufak daha salladı gibi?
ahaha yok ya bişi olmaz :D
ama bu deprem olayı önceden bilinmio kimse bi yerini yırtmasın olucaksa oluyo buyuk küçük yapcak bişi yok tedbir alıp her zaman tedbirli olmak gerek ufak bi sallantı olsa hemen deprem senaryolarına baslıyolar tutturucaklarıda yok 12 sene oldu hala olucak
nası uykusuzum belli değil anlamadım valla :)
1 kere gelicek diye bisey yok belki ben bu mesaji yazarken belki 100 sene sonra bilimsel olan uzmanlarin solediklerine inanmak lazim yoksa medyada sarlatan cok ...
Isin ozu su az once sallaninca yusufff diyen herkez 2 dakika suren bir sallantida napabilir yada napicak ?
Etrafta ustune dusen raflar dolayisiyla kafasi gozu kirikmi olucak ?
Coken bir bina altindami kalicak binanin durumundan dolayi ...
Yani onelm almismi biliyomuyuz genel olarak napicaz deprem oldugunda ?
Cok begendigim nefes filmindeki gibi ...
Hepimiz oluruz ....
Uyarilari dogru algilamak lazim japonya da bu depremde bir otomobil forumunda Takashi amca konu olarak yamagato tikitiki mombamba diye sarki soleyebiliyosa bizimde kendimizi hazirlamamiz lazim ...
Hiç hissetmedik ailece dalgındık galiba ?
abi bende onu diyorum deprem her zaman olur su zaman olucak die medyada milleti korkutucak yere önlem alınsın ne zaman olucagı belli değil bunun saglam tedbirini alıcan önlemini alıcan bilgilenicen gerisi Allaha kalmıs oluncada varsa günün yasarsın yoksa Allah rahmet eylesin
şişli gram hissetmedim ilginç
şu şiddette 1 dakıka olsun coğu bina yıkılır yemin ederim
Forumdan al haberi :D
Ben forumda görmesem anlamam insan bir alt yazı geçer iş kalmadı televizyonlarda :D