murat fiyat iyimiş :D hatır işindende uyguna yazmssn fiyatı nezaman taktırdın güncel fiyatı bumudur?
Printable View
murat fiyat iyimiş :D hatır işindende uyguna yazmssn fiyatı nezaman taktırdın güncel fiyatı bumudur?
yaa yalan olmasın bana verilen fiyat bu 10 taksit yaptı kredi kartına bi de serkan..
ama elimden geleni yaptırırım fiyat konusunda problem değil.. taktıralı 3-4 ay filan oldu..
montajı güzel yapıyorlar bi problem yaşamadım allaha şükür..
Özgür Brc den şaşma...
özgür brc 1400 e 10 taksit civarı olması lazım. lovato ya 1250 verecegine selenoid valf içermeyen adam gibi enjektörü olan bir sistem tak ki o da brc dir. sen bu arabayı satacağına göre satarken adama brc var üstünde bile deyip pazarlık kozunu yüksek tutabilirsin. brc nin servis ağı da fazla en azından. yedek parçası kolay bulunur. lovato dan sorun yaşayan arkadaşlarım da oldu bu arada. mükemmel demek zor onun için.
kardeşim brc fiyatları 1600civarı daha geçenlerde sekolive taktırdı, 1400liralara olan sistemlerde yerli parça vs kullanımı oluyormuş öyle duydum öyle okudum.
Sonuçta gidicem biryere taktırmak için babamın oğlu değil adam italyan takıyorum der yerli takar çakma takar.
Araştırma safhasındayım şu anda.
selonoid valf içerenle içermeyen arasında ki fark nedir:D
brc türkiye distiribütorü 2a mühendisliktir. 2a mühendislik bayiileriden birine giderseniz yerli mal vs takılma ihtimali yok. ankaradaki fiyatlar 1450-1550tl. istanbulu bilemiyorum. bu bayilere kit kapalı kutuda direkt italyadan geliyor. tüm malzemeler kutunun içinden çıkıyor. sabitleme ayaklarına kadar. ayrıca türkiyenin her yerinde 2yıl veya 100bin km anında değişim garantisi var.
sadece tanklar yerli üretimdir.buda türkiyedeki tüm markalarda böyledir.
Özgür abi bu ara bende araştırıyorum BRC distiribütorü 2A mühendisliğin bayii olarak bizim pakten mutluda yeri varmış yeni öğrendim BRC taktırmayı düşünüyorum bende iyice kafama yatmaya başladı :)
özgür brc taktırırsan daha uygun fiyata orjinal sistem taktırmaya çalişirim...
atiker yada voltran takılsa ne olur?
ramcho bana fiyat ve takan yerin nerede olduğuyla ilgili bir pm atarmısın
brc nin servis ağı yaygın ve bakım gerektirmeyen bir sistem ben honda 1.4 is te yaklaşik 8 ay kadar kullandım filtre bakımından başka bir masraf etmedim sıkıntı yaşamadım landrenzo die bir marka var bu markada çok iyi ama servis ve yedek parça sıkıntısı var..
abi ben 3 yıldır kullanıyorum Landi Renzo'yu,çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım,Sıralı sistem değil,Taktırdığım yer Kayseri'de çok köklü bir firma,10 yılı aşkın bir süredir bu işi yapıyorlar,sağlam bir firmayla parça ve servis sıkıntısı yaşanmaz,benim şuan tek problemim deponun doluluk seviyesi yanlış gösteriyor,4-5 defa değiştirdiler garanti kapsamında, malesef bu serilerde bu sıkıntı hep var dediler,zaten benim içinde hiç problem değil,arabanın bir depoyla kaç kilometre yaptığı belli :)
bir kerede muayeneye giderken ücretsiz, hortumların üzerine bişey çekmişlerdi,tam olarak adını hatırlayamıyorum şuan :)
abi uzun lafın kısası karşında ki servis iyi olursa hiç sıkıntı yaşamazsın :)
LPG'yi ruhsata işletmeden kaskoya işletebiliyor muyuz?
lovato bugüne kadar kullandıgım en güzel gaz 3.18is karışık kullanım 20kuruş uzun yol 15 20krş arası.. benzindemi gazdamı ayırt edemiyosun. problemsiz güzel
Cruze'da lovato var gecen sene nisandan beri sıkıntısız bi şekilde geziyorum. Daha tek bi sorun cıkmadı lpg'yle ilgili..