Model bazında düşünüyorsun ama her 2 araca da bindim kesinlikle e36 çok daha atak ve görüntü olarak daha güzel bence, senin dediğin kasa compact bence hiçte agresif durmuyor önden de arkadanda, bizim burada bi teyze kullanıyo :D
Printable View
E36 almam hacı ben birazda model yükseltme peşindeyim yoksa kendi arabamdan çok çok memnunum konforlu rahat 8L kasalar gibi ağır hantal değil Audiye biniyosun 21 krş yakıyo mesela şaka gibi yüksek modele geçmek istemesem zaten kesinlikle satılcak araba değil benim arabam :) kışın illa satarsam ve temizinide bulamazsam bakarsın kasarım ya 1.16 alırım fulunden yada 2005üstü fsi da alabilirim :)
ya kanka ben tutumlu adamım ama bazen zaman geliyo 1 haftanın bir haftası çıkıyosun yoksa 1.16 alıcak olursam ona o parayı verene kadar r53 de alabilirim zaten 2 senedir tadı damağımda de şurda 2-3 seneye evleniriz gerek varmı fazladan para saçmaya :)
18 mi diyosun :) o da olabilir ben onuda düşüüyorum açıkçası hayırlısı neyse o olsun :)
kuzenimde m paket full 3.25 compact var.km si 60-70.000 civarıydı ve satmayı düşünüyordu.istersen görüşürüm
bmw de ki 316 diye bildiğiniz motorların hepsi 1800 cc dir inanmıyan herhangibir bmw motorunu söküp ölçebilir
edit: 318 le arasındaki farkları üst kapak + emme +egzantriklerdir blok ve blok içi komple aynıdır
1.8 zaten 1.6 dan az yakıyor en azından e30'da herkesin bildiği bir durum
3.25 in vergisiyle uraşamam hacı ben sağol :)
öyle aman aman gitsin diyede bir derdim yok dediğim gibi 16 mı 18 mi olur bilemem ama 2004 ve üstü compact almayı ciddi düşünüyorum alıcağım zamanki duruma göre 8L fsi yada 1.16 alabilirim :)
2004 öncelerinde triger problemide var. 2004 sonrası al Hans ayıbını kapatmış onda :)
3.16ti 1600cc =116
3.18ti 2000cc=143
3.25ti 2500cc=192
yurt dışındaki 3.16ti ler 1800cc dir Türkiye ve yunanisyanda 1600cc beygir gücü aynı
sebebi yüksek vergilerden dolayı bi alt dilime sokmak ;)
arkadaşım enteresanmısın bütün eski konuları hortlatıyorsun. adam yıllar önce sormuş öğrenmiş