bu aralar honda pcx ile ilgileniyorum.alma durumumda çok yüksek.hakkında hep iyi şeyler duydum.sitede kullanan ve extra yorumu olan varsa çok makbule geçer![]()
bu aralar honda pcx ile ilgileniyorum.alma durumumda çok yüksek.hakkında hep iyi şeyler duydum.sitede kullanan ve extra yorumu olan varsa çok makbule geçer![]()
Motosiklet bolumunde konu acilmisti oraya bakarsaniz faydalanabilrsnz .
İnstagram:
guven_arabacioglu
şehirler arasından ziyade şehir içi kullanım için ideal çünkü yanınızdan geçen hızlı araçlar ciddi anlamda sizi sarsıyor
.
umutberkçakar ile konuş onda var gerçi çokda kullanmadı ama illaki bir görüşü vardır...
enjeksiyonlu ve start stop özelliği oldugu ıcın az yakıyor birde ilerde belırlı bi km sonrası j costa varyatör öle birazdaha seri olucaktır bilgisi verebilirim![]()
Kesin niiyetin varsa hiic dusunnme sehir ici kullanacak iisen cok iiyi ama uzunyollda yorar biraaz
Motorsssiklet bolumunde konusu var innceliyebillirsin
http://www.techturkey.com/forum/moto...honda-pcx.html
Bu konudanda dewam edebilrsinz![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
pcx ile seyir halinde iken yandan araba çarptı bana onun tecrübesi ile eğer kıl olursanız granajları sokturun neden dersen, birkaç dikkat edilmesi gereken nokta var sasede ve granaj cok güzel ortuyor hepsini. eğer kazalı falansa sasede bir şey varsa granajla cok güzel gizleyebilirler.
fuardan sonra forza 300 gelecek pcx degıl
forza 300 de tercıh edılebılecek bır scooter
ben yazacaktım aynısını
hatta acıp sahıbındene baktım ne kadarmıs dıye
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...55135924/detay
neredeyse 3 pcx parası![]()
Ayni paraya sym gts 250 veya kymco xciting 250 2. El oneririm, pcx guzel ama ufacik tekerler, yavas hizlanma filan tehlikeli unsurlar. Ayrica gereksiz pahali, kamyonu var cukuru var, trafikde sakat.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Fiyatı yüksek tamamda şöyle düşünün sıfırı 6100tl iken kazalı makina 5000tlye serviste tamir olurken satıldı. İlan falan olmadan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)