bızım evde ufo var dugmeye basınca duman salanlarında su haznesı var su koyuyorum tusa basıyorum sadece duman salıyor bana gore ısın acıgı 20 tl ye vantılator de alsan aynı gorevı gorur
Printable View
bızım evde ufo var dugmeye basınca duman salanlarında su haznesı var su koyuyorum tusa basıyorum sadece duman salıyor bana gore ısın acıgı 20 tl ye vantılator de alsan aynı gorevı gorur
sorsana olm bana bilmiyomusun 2 senedir kullanıyoruz :) klasik vantilatörden hiç bir farkı yok,işe yaramayan özellikleri var sadece
Çok özür dileyerek şunu söylüyorum bir yapı markette açık hali ile ufoyu test ettim.Evdeki boş camsil şişesinin içine su koyup vantilatörün önünden kendinize doğru fıslayın ciddiyim daha etkili olur.Yada o anda o kalabalıkta bana öyle geldi.
Ufo şehir efsanesi olma yolunda ilerliyo :)
nette çeşit çeşit yorumlar var süper diyen de var işe yaramıyo diyende 190tl ye 5 tane vantilatör alırım eve hala kararsızım,gittiğim yerde deneyip öyle son kararımı vericem :)
dün bende bunu yazacaktım :D:D
300-400 tl ye küçük btu lu vardı yapı marketlerde sonuçta evden çıkarken sökülebilir birşey bu bende 300-400 btu su düşük klima daha mantıklı 2. ellere bakmak birde koçtaş gibi yerlerde araştırma yapmak daha iyi olur sanki
yada 1.5 ay sabretip sonbaharı beklemek :)
çok memnunum marsa 3 saatte gittim..
20m2 odada ufonun en pahalı modelini aldım bi moka yaramıyor diyebilirim. Gerek yok.
Ufonun buharlı olanını kullanıyorum baya memnunum klima kadar olmasada baya iyi serinletiyor
Ben evde sanayi tipi vantilatör kullanıyorum sesine alıştıktan sonra bir problem kalmıyor.
Ufo Mufo hikaye bunun yanında :D Dyno day yapılırsa kullanılabilir o derece üflüyo :D
3 kademeli çalışıyordu 1-2 iptal ettim 3'de full spool ediyo şuanda sadece :D
http://yeniayserimotor.com/images/ay...vantilator.jpg
gene bir bilgilendirme yapayım arkadaşlar....
r
ufo nun yaptıgı bu iyonizer olayı suyu buhar haline çevirmek... yazın zaten havada nem oranı yüksek siz daha da yükseltiyorsunuz sadece psikolojik olarak bi rahatlama söz konusu oluyor ve aman diyim hasta olmayın çünkü nemli ıslak olan bir tende rüzgar görürse neler olacagını ne tür hastalıklar olacagını hepimiz biliyoruz herhalde....
o yüzden ya klima almalısın ya da vantilatör.... havayı vantilatör ile sirkulasyon yapmak en basit çözüm. hele ki klima varsa vantilatör yine işe yarar... havayı sirküle ederek tüm odanın çok daha serin kalmasını saglar....
dip not: 16 senedir vantilatör ithalatı ve satışı yapıyorum oradan biliyorum :))
arif ten satın alalı 1500km oldu daha bi sorun yaşamadım tafsiye ederim
http://a1107.hizliresim.com/11/7/27/4205.jpg
Yapma eray abi ya :D :D
Sanayi tipi büyük pervanelerden al bence:D Biraz kendin çaba harcayarak 10 numara bişey yaparsın. Odaya koydun mu tsunami etkisi yaratıyor:D Ben dışarda kullanıyorum çok güzel:D
Yeni çıkan cool ped teknolojisi dedikleri naneyi yıllardır kümeslerin soğutulmasında kullanılırız iyi bir olay o alınabilir ama diğerleri gereksiz harcama olur.
Benim klima yokken kullandığım aslında bi çok kişininde bildiği vantilatör ve dondurulmuş su kullanarak soğutma işi var onu yapacak imkanınız varsa güzel soğutma yapar
Vantilatörün önüne 1.5 litrelik su şişelerini dondurup koyacaksınız 4-5 tane yanyana koyup vantilatörü çalıştırdığınızda bi süre soğutma yapıyor onlar eriyince yenilerini koyuyorsunuz :D