haritada sanırım dünyadaki dağılımını gösteriyor türkiyedeki adana mı kayıtlı acaba hala,ankaradaki sahibi düzelttirsin onu bence![]()
haritada sanırım dünyadaki dağılımını gösteriyor türkiyedeki adana mı kayıtlı acaba hala,ankaradaki sahibi düzelttirsin onu bence![]()
istanbulda 1 adet gümüş vardı seneler öncesinden görmüştüm yeşilköy taraflarında
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
valla bnce olmasada olurmuss![]()
sitesinde Configure Your New Build DeLorean diye bir bölüm var isteğe bağlı olarak yeniden üretiyorlar , performans egsoz , 197 hplik motor seçeneği , eibach amortisörler falan seçtim bikaç tane seçenek , 66.000 dolar dedi , acaba buraya ne kadara gelir ki bunlar..![]()
yok o harita dun ya uzerinden o atolyeye gelen birsey alan illa araba değil herhangi birsey alınca işaretleniyor biz gitmiştik biz yapıstırdıkakım kapasitörüde var
![]()
çocukluk yıllarımızın efsane aracı..
part3 birazda depoya şanzumanlara motorlara bakalım dimi
![]()
çelik kaportadan parçalar
otomatik şanzumanlar
![]()
ben: selamın aleykum allaatın abı..senın araba ne oldu delı oglan mı neymıs adı?
yan komsu: sorma yaahu kurtuldum o arabadan cok arıza cıkarıyodu alanda cıkmadı bende ezdırdım hurdacıya sattım.
ben: hayırlısı olsun abi. hadi yekşanlar.
yan komşu: yekşanlar...
not:sanırım o da arabayı cok ıyı tanımıyormus...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)