ben de seviyorum ama 4 olduk hala 1. sınıftan bile ders var.. ona göre hazırlıklı ol derim ben :)
Printable View
ben de seviyorum ama 4 olduk hala 1. sınıftan bile ders var.. ona göre hazırlıklı ol derim ben :)
Bartın;
Ufak şehir ama insanı iyidir (mesela ben :D )
Fazla iş imkanları olmadığı için fazla gelişemiyor. Ama 2-3 tane sahili ve Amasra çakraz gibi tarihi mekanları var. Ama gece 9 dan sonra en işlek yerde bile hayat durur :) kafamı derslerime vereceğim dersen sıkıntı olmaz ama sosyal imkanlarfazla yok :)
1sene daha deneme imkanın varsa dene derim. Ben ilk girişte olcak diye direttim Çorum'da kimya muh. Okuyorum. Makinadan 6 arkadasım bıraktı. Küçük sehirde okumak zor saat 8-9 da hayat durur. Psikolojisi bozuluyo insanin büyük sehirden gidince. Ayrıca Statigiydi akiskanlariydi çok zorlar. Su an B'nde bırakmayı düşünüyorum. Sene basında herkesin hayali yatay geçiştir ama ilk vizelerden sonra hayal olduğunu anlarsın. Ayrıca makinalarda 7 seneden fazladır okuyan bile vardı. Yani girersen yatayi flan unut madem otomotivde çalışmak istiyosun sıkı çalış ODTÜ otomotivi tuttur ;)
direkt maaş ve iş bulabilirmiyim dersen bulamazsın diyim açık açık... makineyi seviyorsan bilginde az çok varsa kendine güveninde varsa gir derim... işi bilen kendini geliştiren her mühendis maaşıda bol olur işide.... ama sadece okulda teorileri ezberlemek olmasın derdin... yağlanacaksın kirleneceksin yoksa sırf hesap kitap yapılarak mühendis olunmuyor... pratik şart...
Bende karabükte Mak müh okuyorum.İş olanaklarını biraz araştır kafana yatıyorsa yaz derim.