Çok kötu olmus.İnan hız yapmaktan soğudum
Allah kalanlara sabır versin
Başın Sağolsun kardeşim
Printable View
Çok kötu olmus.İnan hız yapmaktan soğudum
Allah kalanlara sabır versin
Başın Sağolsun kardeşim
başınız sağolsun. videoyu izleyince çok üzüldüm.
Söylenecek hiç bir söz yok hayatta sadece ölüme çağre yok alllah bizleride cemi cümlemizide kazadan beladan esirgesin. böyle genç ölümleride çok koyuyor be kardeşim mekanın cennet olsun..
allah kimsenin başına vermesin ya çok kötü bir durum ya vallaha içim burkuldu ya ama o görüntülerin yayınlanması ne derece doğrudur orası meçhul tabi. :( allah sabırlık versin mekanı cennet olsun .
basınız saolsun
valla benimde içim cız etti Allah geride kalanlarına sabır kerdeşimizin ve kız arkadaşının mekanlarını cennet eylesin başınız sağolsun ....
bn arkadaşları tanımıyorumda benim arkadasımın misafiri olmaya geliyolardı şileye. bi ara geç kaldılar dedim o arada haberi geldi zaten. allah rahmet eylesin durumu ağır olanlarada acil şifalar nasip etsin..
arkadaslar tazıyelerınız ıcın tesekkur ederım aksam 7 gıbı cenazeyı samsuna goturelecek tekrardan tazıyelerınız ıcın tesekkurler
başınız sağolsun allah rahmet eylesin. mekanları cennet olsun.
başınız sağolsun allsah sabır versin
:( başınız sağolsun
başiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin
başınız sağolsun allah sabır versin :(
Geçen gün izlemiştim ve gerçekten içim yandı haykırdıkça allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.O videoyu 3 kuruşluk haber yapıcam diye koyanlarıda allaha havale ediyorum....
Başınız sağolsun Allah kalanlara sabır versin.
başınız sağolsun, Allah ailesine sabır versin.
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.. Yaşasaydı büyük vicdan azabı yaşayacaktı bir de kız arkadaşı için.. Her şartta arabamda biri varsa yavaş sürmemin, kız arkadaşım kemerini takmadan hareket etmemin en büyük nedenlerinden biri bu.. Keşke şu videoyu ikisi de yaşadığı için koysalardı, her haykırışında içimden bir şeyler koptu :(
şikayet edilicek bi yer yok mudur? kaldırsınlar şu videoyu yazıktır tanındıklarına
başınız sağolsun, Allah ailesine sabır versin.
Basiniz sagolsun.Allah sizlere ve ailesine sabir versin.
başınız sağolsun... allah rahmet eylesin...ailesine rabbim sabır versin....
kalbime içime sancılar geldi içim daraldı
cok kötü oldum :( allah korusun... başınız saolsun... nur içinde yatsın cok üzüldüm kelimeler dönmüyor söylicek bişey bulamadım :(
başınız sağolsun..
allah rahmet eylesin, ikisininde ailesine sabır versin
bu sıcaklar iyi gelmedi
başınız sağolsun :( geride kalanlara Allah sabır versin çok kötü oldum
Basınız Saolsun Allah rahmet etsin..
Gün geçmiyorki bir kaza haberi gelmesin şile yolundan,
Bu gün şile yolunu kullandım, yolun kenarında takla atmış bir araba gördüm, ne berbat ne tehlikeli bir yoldur orası; koca koca kamyonlar birbirleriyle yarışıyorlar, iki kamyon arasında neredeyse sıkışıp ezilecektim, Bu konuda önlem alınmazsa daha çok kaza olacak o yolda,
Tekrar başın sağolsun,
ALLAH rahmet eylesin , başınız saolsun , şile yolu gerçekten tehlikeli her yaz gidip gelirdim yolda fren izleri hiç bitmez
Başınız sağolsun , çok kötü bir durum , Allah hepimizi korusun...
Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun,o görüntüleri o şekilde yayınlayanlarıda Allah bildiği gibi yapsın...
Bi yere kadar izleyebildim dayanamadım....allah yakınlarına sabır versin.
ben ızledıgımde ılk kurtulucak dıye sevındım :( ama vefat etmıs keske kurtulsaydı vıdeoda konusması ve sonradan vefat etmesı cok kötu:(
Şile'den İstanbul'a duble yol yok muydu yahu ?
tüğlerim diken diken oldu çok geçmiş olsun allah rahmet eylesin çok üzücü bi durum , bianlık bi kaza nelere yol açıyor trafikde çok dikkat etmek lazım bir salise nelere yol açıyor..
Allah rahmet eylesin.geride biraktiklarina tum yakinlarina sevenlerine sabir versin.
ya her gün sayısız kaza oluyo, yaz geldi iyice arttı sanki, arabadan soğuyorum. video çok kötü yaa, üstelik bilinci yerindeyken insan kurtulcak gibi bekliyo, allah yakınlarına sabır versin. bizde daha çok yeni bi arkadaşımızı kaybettik kazada, allah kimseye yaşatmasın bu acıyı. umarım şu videoyu yakınlarından biri izlemez.
Çok üzüldüm.Videoyu izlerken kötü oldum..
fatiha okuyun ruhuna arkadaşlar...
allah ailesine sabırlar versin başınız sağolsun