tüğlerim diken diken oldu çok geçmiş olsun allah rahmet eylesin çok üzücü bi durum , bianlık bi kaza nelere yol açıyor trafikde çok dikkat etmek lazım bir salise nelere yol açıyor..
Printable View
tüğlerim diken diken oldu çok geçmiş olsun allah rahmet eylesin çok üzücü bi durum , bianlık bi kaza nelere yol açıyor trafikde çok dikkat etmek lazım bir salise nelere yol açıyor..
Allah rahmet eylesin.geride biraktiklarina tum yakinlarina sevenlerine sabir versin.
ya her gün sayısız kaza oluyo, yaz geldi iyice arttı sanki, arabadan soğuyorum. video çok kötü yaa, üstelik bilinci yerindeyken insan kurtulcak gibi bekliyo, allah yakınlarına sabır versin. bizde daha çok yeni bi arkadaşımızı kaybettik kazada, allah kimseye yaşatmasın bu acıyı. umarım şu videoyu yakınlarından biri izlemez.
Çok üzüldüm.Videoyu izlerken kötü oldum..
fatiha okuyun ruhuna arkadaşlar...
allah ailesine sabırlar versin başınız sağolsun
başınız sağolsun ALLAH geride kalanlara sabır versin
cok gençmiş yaa allah rahmet eylesin böyle izleyip sonra öldüğünü öğrenmek cok kötü oldu.yokmudur şikayet edilcek biyer edelim kaldırsınlar videoyu yazık ya
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin geride kalan sevenlerine ve ailesine sabır versin.
başınız sağolsun Allah ailesine sabır versin
ALLAH c.c. mekanını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin
Allah rahmet eglesin üzücü bir durum Allah ailesine sevenlere sabır versin
Allah rahmet eğlesin Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun
yaaa varya bende bu şekilde arkadaşlarımı kaybettim bağıra bağıra can verdiler ne kadar kötü bişey yaaa ama işin ilginç tarafı izliyoruz görüyoruz o anlık korkuyor ve evet dikkat edleim basmayalım diyoruz sanki 1 saat sonra bilemedin ertesi gün hiç öle bişey görmedik duymadık izlemedik gibi aynı durumlara devam Allah herkeze hayırlı ölüm kazasız belasız ömür nasip etsin...
Allah rahmet eylesin
kim ne derse desin kemerimi takarım
sizde takın yapıyosanızda maceranızı öyle yapın
başınız sağolsun.aynı yolda bizde kamyonun altında kalmıştık.
Başınız sagolsun allah yardımcınız olsun aynı gun benımde 3 arkadasım 5 takla attılar allaha sukur kefenı yırttılar tekı emlıyet kemerı takmıstı burnu bıle kanamadan cıktı arabadan EMLİYET KEMERİ ŞART ...