|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 220-221
|
Bilginiz var mı bilmiyorum ama Telekomun kampanyası var. Yeni adsl aboneliği başlatıyorsunuz hiçbir ücret ödemeden 6 GB kota ve 8 mbit hız. 2 ay hiçbir ücret ödemeden kullanıyorsunuz 2 ay sonunda isteğe bağlı devam ettiriyorsunuz veya iptal ettiriyorsunuz. İptal ettirdiğinizde sizden hiçbir konuda ücret talebi olmuyor. İnternet bağlatmayı düşünenler varsa yardımcı olabilirim bu konuda bu güzel kampanyadan yararlanmalarını sağlarım hiç sıra beklemeden tek telefonla işlemlerini halledebilirim
![]() dip not : Mübarek Ramazan ayının yaklaştığı şu mübarek günlerde komşunun wirelessını kaçak kullanan sevgili arkadaşlarımı helal internete davet ediyorum ![]()
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
Evdeki interneti kapattım karşıdan hastaneden araklıyorum interneti 32 tane modem var hastanede ve %60 ı full çekiyo, hızıda mükemmel allah hastanemize zeval vermesin
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Bir arabaya sahip değilseniz Yok olarak Belirtiniz
|
hazır konu açılmışken sorayım yeni internet bağlatmayı planlıyorum bulunduğum sitede bazı bloklarda metro.net diye bişey varmış araştırdım yüksek hızda sınırsız 33 liraymış ama malesef benim blokta yokmuş. böyle buna benzer başka varmı bildiğiniz?
(not: adsl en son seçenek olarak düşünüyorum) |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: tabanway :D
|
__________________________________ feel is everything |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Başkasının malını haber vermeden aldıgın sürece çalmış oluyorsun . Üstüme farz değil kardeşim lakin hatırlatmak için söyledim __________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
Ben bugune kadar hiç kimseyi görmedim baskasının internetini kullanıpta lan yanlış bişey yapıorm dien siz daha önce hiçmi kaçak internet kullanmadınız hehe
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: im yok ki
|
şuan kuşadasındayım ama kocaeli'ye dönünce kaçak interneti bırakayım o zaman 1 ay kalacağım zaten izmitte nasıl yapacağız detay alsak biraz
__________________________________ 35½ KSK 1912-2012
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
telefon no ile kimlik fotokopisi yeterli __________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
İnternetim sınırsız olsa ciddiyim haftaiçi, istanbulda olmadığım zamanlar, şifreyi kaldırır haftasonu yine koyarım.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
anladım ama evde sabit telefonda yok kablotv var evde olmazsa oradan internet bağlatırım birde kuşadasında sabit telefonsuz yalın internet kullanıyorum bu kampanyanın böyle bi hizmeti yok mu
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
o arakladıgın hastane devlet hastanesiyse +70 milyon insandan helallık alman gerek güzel kardeşim.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.7 Dti - Honda Pcx
|
annemler yazlıkta ve telefonu yok yazlığın acaba yenı telefon alıp bu işlemleri ayın 1 ine kadar halledebilirmiyiz?
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Ben bir seferinde marketten şarap çalarken yakalanan bir akranımın yaptığı şeyi anlatışını dinledim, "sonra karakola gittik ağladık zırladık bizi saldılar ya bişey yok" demişti. Emin olun "lan yanlış bişey yaptım, hatta yakalandım bile, keşke yapmasaydım" demedi. |
|
|
|
|
|
|
#16 | ||
![]()
|
isterseniz telefonu kendiniz bağlatın veya ben ankaradan telefon ve adsl işinide hallederim 0532 344 22 46 telefondan daha kolay yardımcı olurum __________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
||
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: Corsa 1.7 Dti - Honda Pcx
|
ilgin için teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Special CoRoLLa
|
Nokia Pc Suite üzerinden bağlanıyorum.Son derece memnunum
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |