|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
Arkadaşlar kız arkadaşım Ankarada 70 lik radardan 140 la geçmiş
, fakat gezici ekip varmış , dur demişler ,, ilk olduğu için paniklemiş , yavaşlasada arkasından bakmadıkları için devam etmiş ,,,Muthemelen bişey olmaz ama olurda arkasından ceza yollarlarsa ; bu radaların hız limitini ne kadar açtığına göre belli ücretlendirmeleri mi var?Yoksa sabitmi ceza?Ceza yiyip yemediğini plakadan vss sorgulatacağımız bi sistem ve önceden online ödeme falan varmı?Eve kağıt gelmeden halledelim diyoruz. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Sisteme hemen işlemezler muhtemelen , genelde beyanlı ödeme şeklinde yapılıyor ama işlerlerse vergidairesinin mtv ödeme modülünden görülebiliyor ruhsat bilgilerini girerek. Ceza da katları şeklinde artıyor , her %10 da ya da %30 da ...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
foto çekmedilerse sıkıntı yok 1 hafta içinde gelmezse itiraz edin
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
bu kafadan %100 o zaman
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Hız sınırlarını % 10’dan % 30’a (otuz dahil) kadar aşmak, Sürücülere 140,00 TL. Peşin 105,00 TL.
Hız sınırlarını % 30’dan fazla aşmak, Sürücülere 290,00 TL. Peşin 217,50 TL . Şöyle birşey buldum
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: d16 automatic
|
itiraz sonuc vermiyor malesef 130tl yedim izletmediler bile goruntuyu itiraz ettim sonuc olumsun islememisler dedik 130tlyi dun 175tl olarak karsima cikti banka hesabima bloke koymuslar odedim seve seve
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
O zaman naapıyoruz?İşlememiş olmaları için dua ediyoruz
![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Artık arkadan plakaya ceza yazamıyorlar ellerinde görüntü olması şart..
__________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
trafik cezaları neysede
radarda herturlu kitlerler kaçarı yok cihazlarda goruntu oluyor genelde
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
radarın cezası çok fazla 50 hız limiti olan yerden 62 yle geçtim 130 tl ceza yazdı katlanarak gidiyor
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: d16 automatic
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: aranıyor
|
kanka yenge bu durumda 290 liralık ceza statüsüne giriyor senin anlıycağın
ama durduramadıklarından yazılır mı yazılmazmı bilemiyorum beni hep durdurduklarından o yönde deneyim yaşayamadım ![]()
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
radar cezası 290 tl + dur ihtarına uymadı 140 tl
katmerli gelirse ceza şaşırma abi
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
hocam mecbur ödeyeceksin, yoksa muayeneyi yapmıyorlar, ben geçen yıl 270lira yemiştim radardan dolayı,geçen gün muayeneye gittim,cezayı ödede gel dediler,iyide araba babamın üzerine,cezayı ben yedim dedim ama fayda etmedi
![]() 13 ay sonra 445,50 tl olarak mecburen ödedim ![]() kısacası ya seve seve yada seve seve
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
aynıs ekıl salı gunu ode gel dedi 486 lira yarım saat beklıcem sıran yanar dedi odedık geldık yaptı ıslemlerı gectık muayneye
__________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Saplamalık Budaklı Meşe Odunu,Turbo Kızılcık Sopası,
|
valla bu radar olayı beni de korkutuyor
geçenlerde adana, mersin, antep, maraş, urfa falan gezdim arabayla, istanbul'dan yapıştırdım pedalı taban halısına, adanaya kadar öyle devam anca tünellerde falan yavaşladım biraz. ceza kesildi mi kesilmedi mi radara girdim mi falan hiç bilmiyorum. bu cezalar ne zaman gelmeye başlar bilgisi olan var mı? atıyorum süresi 2 haftadır, 2 haftadan sonra gelmezse ohh çekebilir miyiz
__________________________________ Some cars are for boys and the others for real men only. "M3 drivers have no friends."
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:19 ::::

, fakat gezici ekip varmış , dur demişler ,, ilk olduğu için paniklemiş , yavaşlasada arkasından bakmadıkları için devam etmiş ,,,Muthemelen bişey olmaz ama olurda arkasından ceza yollarlarsa ; bu radaların hız limitini ne kadar açtığına göre belli ücretlendirmeleri mi var?Yoksa sabitmi ceza?