|
|
#1 | |||
![]() |
vodafone'nun kampanyasını görüp bi htc wildfire almaya karar verdim ama telefonu bayide elimde incelediğimde çok küçük geldi açıkcası ve şimdi de desire veya desire s bakıyorum her an atlayıp gidiyim deme fırsatım yok çok yoğunum bu yüzden internetten bakıyorum ama zaten büyük şirketlerin web sitelerinde hepsinde yok bu modeller ve çok uçuk fiyat farklılıkları var aynı model için.
önerebileceğiniz bir yer var mı And. yakasında şurası uygun veya şurda kampanya var diye en fazla 1000tl ye çıkıcam ama hala net bi fiyat bulamadım şu telefonlar için, veya önerebileceğiniz öncelikle htc olmak üzere hangi telefonlar var? (1000tlyi geçmemek kaydıyla)
__________________________________ “Önemli olan, nelere değer verdiğin ve neleri önemsediğindir. Her şeyi ona göre duyar, görür ve hissedersin.” Son Düzenleyen mcanx; 29-07-2011 07:32. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Polo-Meggy
|
htc desire hd tavsiye ederim 1 2 aylıklarını vodafone garantili bulabilirsiniz 1000 tlye
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
gördüm bikaç tane öyle ama sıfır düşünüyorum
__________________________________ “Önemli olan, nelere değer verdiğin ve neleri önemsediğindir. Her şeyi ona göre duyar, görür ve hissedersin.” |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: AL 4106...TL535 gti ford mondeo Chia.
|
desire s al baska bırseye gerek yok hd ye okadar parcalanmana gerek yok ıkısde aynı
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
nerden almalı peki?? haftasonu gidip alıcam fiyat uygun olursa ama 1-2 yer baktım sadece fiyat pahalı geldi
__________________________________ “Önemli olan, nelere değer verdiğin ve neleri önemsediğindir. Her şeyi ona göre duyar, görür ve hissedersin.” |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
lg optimus one de bakabilrsin onlar o civardaydı baya da güzel telefon
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
bunu bilen varmi?
Huawei U8800 IDEOS X5 __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
fiyat/performans olarak en iyi telefonlardan biri diyorlar
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Yok
|
HTC Desire HD tavsiye ederim.
Birkaç kötü yanı var tabiki özellikle sesi çok az çıkıyor çektiğin videoları dinlerken net olarak sesi anlayamıyorsun fakat pc ye yükleyince işte budur diyorsun Zil sesi yaptığındada duyamama ihtimalini göz önünde bulundurman gerek. Kamerası vs.. iyi derecede. 800-1000 arası iyi telefonlar var değerlendirilebilir.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: AL 4106...TL535 gti ford mondeo Chia.
|
ben tavsıyeden cok satısını yapıyorum gazıosmanpasaya yakınsan electro world magazasına gel bızde var 1199 fıyatı lg ye yaklasma telefon uretıcek bır marka degıl htc 2011 yılını en ıyı telefon uretıcısı secıldı aynı zamanda
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: not yet
|
htc sensation düşünebilirisin vondafone ayda 70 liraya veriyor internet paketiyle birlikte
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Bu arada iphone 4 yurt dışı pasaprot kayıtlı cihaz bugün telefoncuda gördüm 900 tl ye kadar düşmüş fiyatları değerlendirmek lazım
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
eylül ayında ayfon 5 geliceği resmi olarak duyruldu,4 ün fiyatının düşmesi cok doğal.
__________________________________ retro vwmk2 |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Ben 4s çıkıcak diye biliyorum ama nedense daha resmi bir açıklama yok eylül eylül deyip duruyorlar
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
900tl fiyat bana fazla uygun geldi nedense?
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
stokları eritmek için yapılmış olabilir.
__________________________________ retro vwmk2 |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:20 ::::

en fazla 1000tl ye çıkıcam ama hala net bi fiyat bulamadım şu telefonlar için, veya önerebileceğiniz öncelikle htc olmak üzere hangi telefonlar var? (1000tlyi geçmemek kaydıyla)