ayfonun 4gs mi yoksa 5 cıkacağı tam olarak belli değil ama kesin olan şey yeni bir cihaz geleceği.
Printable View
ayfonun 4gs mi yoksa 5 cıkacağı tam olarak belli değil ama kesin olan şey yeni bir cihaz geleceği.
ios5 3gs dede kullanılacak insanlar yanılıyor ios5 çıktı diye iphone5 bekliyorlar bence pat diye 4s çıkaracaklar ara model bekleyip görecez
iyide benim sorduğum iphone değil "HTC desire s ve desire" sormuştum kimse bununla ilgili birşey yazmamış :)
lütfen sadece bu ikisi için düşüncelerinizi istiyorum))
eylul ayına yetişmiyor cihazlar ısınma sorununu çozememişler yeni çift çekirdek işlemci biraz sıkıntı
o yüzden eylulde 8mp kameralı 4s geliyor :D geçirmeye devam
bence desire S güzel bir model pil suresi genel kullanım performansı falan ayrıca hd den boyut olarak biraz küçük daha taşınabilir diye düşünüyorum
HTC Desire S (Brightstar Garantili) (Aynı Gün Kargo) - Telefon
burda buldum bi tane ama ne düşünüyorsunuz?
yaklaşık 3 aydır desire Hd kullanıyorum çok memnunum.Daha önce bb kullanıyordum hatta 3 tane getirttik almanyadan birini alan abimiz ıphone4 ü sattı htc yi beğendiği için ki bu konularda bilgisi olan biridir.
Valla ben şarj süresi konusunda HTC'ye karşı çok önyargılıyım. Desire hiç almayın zaten de...
Lg Optimus Black aldım geçen hafta yazılımını güncelledim performansı kamerası andirod marketten ücretsiz yazılımlar navigasyonu dizaynı vs.vs. gayet tatminkar telefon.