|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: var
|
Bu s2000 hakkında bilgi istiyorum.
Honda S2000 2.0 Vtec 2003 Model 46.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 53525391 __________________________________ |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
pm atiyorum
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Eski TL olabilir
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
Antalya dedemanda sürekli görüyodum.. Dıştan güzel duruyor sesi falanda fena değil. Sahibide efendi biri.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 2002 Tuned K20a2,2004 Full Original k20a2
|
Eski uur plakali s2k istanbuldan satildi pert kayitli irili ufakli cesitli hasarlari var eski sahibi apo arkadasimdir
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
İlanda da sadece sol ön diyo airbag'ler acılmamış diyo. Hey allahım bu yalanla millet nereye varmayı pilanlıyo anlamıyorum ki..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: d4d & palio n2
|
dedemanda bende sürekli siyah bi s2k görüyorum arada bir sıkıyor fakat araç gitmiyordu plaka hakkında en ufak bilgim bu araç olmayabilir dedeman dendi diye söyleyeyim dedim.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Yalanda olmaya bilir araci başkası alıp ona satıysa bilmiyorsa ?
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Jetta TDI
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: e60 / e53
|
s2000 turkiyeye açmıştık konusunu, ben niyetleniyodum.. orada da eski uur plakaysa arkadan güzel bi kazası var demişlerdi..
aracın şimdiki sahibi de çamurluk değişmiş dedi.. yine araç sahibinin söylediğine göre antalyada bi usta kazalı halde alıp satmış sonra alan kişi vazgeçmiş tekrar geri getirmiş ustaya daha sonra şimdiki sahibi almış.. telefonda söylenen bunlar.. __________________________________ |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: :)
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: S2000
|
Neye dayanarak bu yorumu yapıyorsun...çokmu meraklısın kafana göre sallamaya...ben telefonla arayanlara kaydı ve neyi varsa sölüyorum aracı istanbuldan biz getirttirdik kazalı halde sol önden darbesi vardı airbagler acık değildi halen daha açık değil...gözünle görmüş gibi konuşuyorsun tam bilmedigin sey hakkında konusma... ortada bi yalan yok arayanlara herseyi sölüyorum dürüstçe...ayrıca hakkı neyse onu yazdım oraya arabam hatasız diyipde 50 60 bin yazmadım... insanları tanımadan yorum yapma....
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: new corolla
|
bahse konu lan aracın;kullanıcısınında dediği gibi hasarlı bölgeyi belirtmiş.yalan la dolanla satılacak bi araba değil.(aracın periyodik muayenesini bizzat kendim yaptırttım).araç hakkında kesin bilgisi olmayan arkadaşlar lütfen kafa karıştırmasın.
__________________________________ BAŞTAŞ PERFORMANCE |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:21 ::::

apaçi müziği eşliğinde sınırsız yanlama ve takla atarak mutlu sona ulaşmak garantidir. acele edin yer kalmaz yoksa