Kayıt ol

Eski 30-07-2011, 12:50   #1

Otomobil: megane 2

Smile mrb arkadaşlar bı konu hakkında danısıcaktım

arkadaslar proje odevım var ve dr jekylll and mr hyde kıtabının ve fılmını comparasın and contrast essay halınde karsılastırrarak yazmam lazım ve vaktım kalmadı acaba elınde bulunan veya bı yerden bulabılecek olan varmı essay cokta agır olmak zorında degılş hocalar cakmasın sagolun sımdıden umarım konu acmamın sıkıntısı yoktur
silwerhooks53 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 30-07-2011, 13:01   #2

63owen63 - ait Avatar

Otomobil: MK-VI JETTA TDI

Yazacagın essay formatı çok kolay aslında, vaktin kalmadı diyorsun, ozaman biraz irdele ve bir kac ortak nokta,farklılık vs bul, oralara degin geç, plagiarism yapmanı tavsiye etmiyorum, yardımcı olur belki

Dr. Jekyll is the good one. He is described as a doctor in his 30s, I believe, with a clean face and straight posture. In the musical version, he sometimes wears glasses and has his hair pulled back in a ponytail. He's a quiet type, but has the dream of discovering the mysteries of good and evil in a person. He regrets this, however, as his alter ego, Hyde, starts appearing out of his control. He then tries to find a way to control Hyde and isolates himself.

Mr. Hyde is the evil one. He has a hunched back, disgusting face, long, bony fingers, and traits like that. Once again, the musical version has him with wild, long hair and deranged eyes. He is basically pure evil and has no morals. He does things in without thinking, including beating a man to death.
63owen63 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 30-07-2011, 13:05   #3

sagolasın arkadasımda ben essayde hıc ıyı degılım ya napcam bılmıyorum bana rahat 1 sayfa ozet lazım comparıson contrast bana bıraz yardımcı olursan sevınırım
Eski 30-07-2011, 13:06   #4

bıde fılmıyle kıtab arasındakı farklılıkları karsılastırcam

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 04:22 ::::