güncel getz nasıl olur peki ?
birincisi sakın olaki kredi çekipte rent a car a araç vermeyin akı bokunu karşılamaz..ikinci ve en önemlisi hususi kasko ile aracı kiraya vermeyin olaki araç takla attı yada senin araçla ölümlü kaza oldu başına binbir türlü bela alırsın..arabanın parasını alamazsın kasko şirketi dolandırıcılıktan dava açar size çok uğraşırsınız..he kiraladığınız yer ben ticari kasko yaptırcam der bunu noter önünde sözleşme ile resmileştirin 1 ay sonra ticariyi iptel edip hususi kasko yaptırmasın..çok dikkat edilmesi gereken işler rent a car işleri..
fiyat olarak biraz aşabilir linea ile punto
Kiraladığım araçta önce konfor ararım.. Ondan sonra yakıt tüketimine bakarım..
Eğer 4-5 günlük kiralayacaksam uygun fiyatlı bakarım.. Accent Era ilk tercihim olur.. Ondan sonra clio symbol gelir..Dizel ve klimalı olması şart tabiki..
Ama şunu da belirtmeden geçemicem.. Daha dün bi araba kiraladım.. central firmasından.. 2011 model jetta.. 8000 km'de.. İçi terteiz takır tukur ses gelmiyo..araç 1.6 dizel.. Günlük fiyatı 110 Tl..
Sen kalkıpta era'ya veya symbol'e 100 dersen ben almam şahsen.. Çünkü 10 lira fazla verip 2011 jettaya binerim..
albea,linea,clio,accent.. bu araçlara kiralama bedeli olarak 70'den fazla vermem..
getz'de iyidir.. kayseride babam kiralamış 1 günlük.. benzinlisini 60 tl'den..
Bu arada central yine 2011 5000 km'de polo veriyor.. 1.6 dizel.. onun fiyatı da 80..
Sen şimdi şöyle düşün.. 80 liraya accent mi kiralamak istersin.. Polo mu ?
Yani fiyat politikasını iyi araştırman lazım.. Ve çok dikkat et.. Rent a car kaskolu olmadan verme kimseye arabayı.. Çok uğraşırsın.
Usta mantıklı olarak bende ERA alırdım kendımde rent a carlık yaptım en cok gıden arabalardan bırı ama dızel deyıl benzınlı olması gerekıyo ***** ınsanlar aracları rent a cardan alınca babasının arabası gıbı deyılde elalem arabası gıbı kullanıyo bu yuzden sana sıkıntı cıkarmaması lazım motor yonunden kasa yonunden de yol tutusu eranın ıyı dızel olucaksa ıllada dıyosankı dızel olsun dıye doblo connect tarzı bısey al ufak dızellerde sıkıntı yasarsın cok hırpalanır masrafı buyuk olur kazanırdıgı para senıde dondurmez en mantıklısı ERA saygılar
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)