emre mahkemeye onem ver. arkadas 900 tl yedı. ama kac gun onunkı bılmıyorum gorurse yazar :D
onuda 3 e 5 e boluyolar. ole devam :D
Printable View
emre mahkemeye onem ver. arkadas 900 tl yedı. ama kac gun onunkı bılmıyorum gorurse yazar :D
onuda 3 e 5 e boluyolar. ole devam :D
Geldim Seko :D
Askerlik şubesine gitmek zorundayız , tecilimiz bitmiş ve yoklama kaçağı durumundaymışız :/ Mezun oldugumuz gibi okul , "mezun oldu" evraklarını askerlik şubesine göndermiş , 2 yıl tecil ettirme hakkımız varmış önce tecil ettirip sonra kayıt yaptırıyormuşuz , ben yarın gitmeyi düşünüyorum ama bakalım artık :) Ama kortugumuz gibi tecil ettirmeye gidip de hadi gel askersin deme lüksleri yokmuş :)
:( vay arkadaş kaçak durumdamıyız yani :D
anıl netten başvuruyu çözdünmü? onun 1 hafta süresi var diyorlar. denk getirebilrsek beraber gidelm muayeneye :D
buarada whatsappdan sana yazdım sanrm gelmedi dün
Aynen yoklama kaçagı durumundayız Seko , whatsup kurulu değil şu an bende ios5 i yukleyince kurmadım onu :D O yüzden gelen birşey olmadı :D
Netten başvuru kolay iş , tarihi var mı yok mu bilmiyorum ama birkaç kez başvuru yapabiliyorsun , hatalı başvuru yaptıgında da aynı şşekilde 30 dk geçtikten sonra yeni başvuru yapıyorsun , kayıtta da en son çıktısını aldıgın kagıtla gidecegin için sorun yok zaten :)
Anıl karakaya ve seko aynı durumdayız bende mezun olduktan sonra 2sene tecil yapmamıştım. mezunıyet belgenızdeki tarihe bakın sonra gidin muayene olup eğer 2009da mezun olduysanız aralık 31e kadar tecilinizi yaptırın . AOF kayıtları dikey geçiş için 31ekım 25kasım arası ;) geç kalmayın yoklama kaçakları için eger uzun süreli ise biraz terslik çıkartabiliolar allah yardımcınız olsun askerı şubede :D
@ Bu aofun sınawlarına nasıl çalışcaz biz ya o kitapları oku oku bitmez varmıdır test kitapları 3.sınıf işletme için falan. dersleri nerde görüyoruz ben devamlı giderim 2senede bitirmek sart bu acıköğğretimi....
ANILLA aynı durumdayız :D
bakırköyde pek bi sıkıntı yok ya beklemezsiniz. sağlık ocağında ufak bi muayene oluosunuz soruo doktor cevap verion. bu verem savaş muhabbetini istemediler benden :S
mezunıyet belgesı fotokopisi
kimlik fotokopisi
ehliyet varsa meslek sanat belgenizin fotokopisi
4tane fotograf
bu kdardı sanırım istedikleri belge tecil için