|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 96 Vti
|
her yaz yaptığım gibi izmire 1 aylığına kalmaya geldim ancak buradanda 1 kaç haftalğına şöyle güzel dinlendirici bir tatil düşünüyorum ailemle birlikte ilk öncelik olarak izmir civarı ama sizinde önerebileceğiniz özel güzel yerler varsa farklı illerden
bunlarıda yazarsanız belki oraya bile gidebilirizmesela şu otel güzeldir oraya varınca otelden yerini alınca şöyle yap şuraları dolaş şu aktivitelere falan katıl yorumlarınızı bekliyorum ![]() Son olarak izmir'de güzel go kart pistleri nerelerde ? bi arada go kart yapmak istiyorum özlemişim ![]() Yardımı dokunanlara teşekkürler... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
gokart için ülkü yarış pisti yada seferihisar otobanında sell benzin istasyonu yanındaki iyidir
tatil için urla çeşmealtı seferihisar çandarlı dikili eski foça bunlar ilk aklıma gelenler buraları tam ailecek gidilebilecek yerlerdir fiyat olarakta fazla tuzlu değildir |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
aılecek bı yazlık kıralayabılırsınız ıcınde hepınız kalırsınız urla çeşme altı foca gumuldur urkmez çeşme pahalı bıraz
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
çeşme hem pahalı hemde çok kalabalık bodrumun tahtını sallamaya başladı çeşme ben 2 senedir gitmiyorum çeşmeye
bence tatil dediğin sessiz sakin olur zaten bütün yıl kalabalığın içinde boğuluyor insan |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Bizim yazlık çeşmede her h.sonu gidiyorum artık b. çıktı biiçler ful çekiyor..
Bu haftasonu Akyarlara gittim ikibuçuk saat bilemedin mola ile falan 3 saat sürüyor cennet gibi sessiz ve sakin kafa dinlemek için biçilmiş kaftan.. __________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
Konuya gelecek olursan ürkmez tarafları güzeldir yerlerde gayet ucuz ve sakindir hafta içi olursa hele campingçilerden başka kimse olmaz denizide güzeldir temizdir ısısı iyidir bence ürkmezde bi yerde kalın kamping bungalov vs.
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
karı kız av yeri çeşme sankı bana miami a.g
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Fabia vRS
|
go kart için gaziemirde yeni bir yer açıldı sarnıç yolu üzerinde ben daha gidemedim ama büyük köprülü möprülü. şehir içindekiler çok ufak forum bornova egs park vs.vs.
tatil için ise ben olsam çeşme ılıcaya giderim ılıcanın plajı hiç bir yere benzemez veya altınkum
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
akyarlar on numaradır yaaa buyuk otelın oldugu ucta denıze gırın bıdaha geldıgınızde cok guzel oralar gecen sene gırıs vardı bu sene bılmıyorum otel beach fılan yapmıs olabılır ben akyarlar merkezdekı plajı sevmıorum akcabugun ıcındekı guzel simin otelin orda fılan gırılır esas meteorda girilir ama ![]()
__________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Multijet
|
Çandarlıdaydım, Tavsiye ederim...
__________________________________ FIAT BRAVO Multijet 170 + hp 400 + nm Built by MEGACHIPS |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
evet söylediğiniz yerler gerçekten kafa dinlemelik sessiz sakin yerler
pekii başka başka illerden neler var ?
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: megane 1.6 16v
|
kardeşim sen önce nereye gitceğine karar ver ona göre tavsiye etsinler sana kimse turizim rehberi değil sen kararını ver ondan sonra sana en güzel yerler napılır ne edilir sölenir
__________________________________ Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder.. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Bordo Tegg'y
|
mor doğan güzel yerdir tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
kuşadasına gelebilirsin go kart burdada var kaplıcaları koyları jip safari turları şirince meryem ana ve en buyuk aquapark burda var diskoları otellleri cabası tekne turunada gidebilrsin piknik alanları ohooo full benim guzel şehirim
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 307&307-100
|
izbanın sarnıç durağının karşısında yeni gokart acılmıs pist baya güzel köprü falan var ama henuz denemek nasip olmadı üşenmezseniz gidin derim
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Sessiz sakin kafa dinlemelik yer bakıyorsan Dikili iyidir.
Ben bu sene Özdereyi cok begendim, Cesmenin tahtını sallar yakında
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: E46 3.16Tİ Compact
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
en sonunda tamam şurayı sevdik gidelim dedikleri zaman atlarız gideriz
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Wagoon :)
|
Sigacik nasil peki ? benimde aklimda olan bir yer bayram icin.
__________________________________ mgnPower since1996 |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |