|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
İş seyahati sebebiyle 14 Ağustos (23:40) - 20 Ağustos(22:45) Çin Shanghai'da olacağım.
Daha önce giden tecrübe sahibi arkadaşların önerilerini rica ediyorum. 15 Ağustos P.tesi 15:05 ordayım bu saatten geceye kadar. 20 Ağustos C.tesi uçuş saatine kadar tam gün Diğer günler her gün 17:00 sonrası boş olacağım. Burda kalıyorum Majesty Plaza Shanghai Hotel 700 Jiujiang Road, Huangpu - People Square & South Bund, Shanghai, China Nanjing Road ve the People’s Square çok yakınındaymış iş yaparmı buralar ? Alışveriş, yeme-içme ve gece hayatı konusunda tavsiyeleri bekliyorum. Net üzerinden gerekli tavsiyeleri okudum ama birebir sizlerden duymak daha değerli benim için. Teşekkürler, Koray __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: i-30
|
Allahtan eyfel yok orda
Koray ahahahah
__________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Onun yeri ayrı bunun yeri ayrı bulaştırma şimdi Paris'i
Evet önerileri alalım bilgisi olan arkadaşlardan lütfen. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
koray abi sağ salim git gel inş
bu arada çindekiler seni duyunca yeni seddi çekmeye başlamışlar
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Syncro Gosy
|
guru massage? yok canım
__________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Nedir ne değildir bu masaj ?
@Sekolive, saolasın
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Bizim buradaki sonu mutlu biteni diyeyimde o Love Guru Massage oluyodu
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 11 Golf GTI & 09 Mini JCW & 11 Corsa CDTI
|
Koraycım 2 hafta kaldim ben, ararim seni
__________________________________ I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Süpersin Ahmet abi 17:00 sonrası müsait olursan telefon bekliyorum
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
Koraycım ilk önce seni yaklaşık 11 saatlik bir uçuş bekliyor.
Dünyanın en kalabalık şehirlerinden biridir Shang Hai, yaklaşık 25 milyona yakın bir nüfusu var. Şehirin iki farklı karakteri var, birisi eski çin şehiri digeri ise dünyanın en modern şehirlerinden birisi. Oldukça büyük bir nehir şehiri ikiye bölüyor, Huangpu bu nehirin adı. Nehir kenarında turistler için gözetleme yerleri, kafe restoran tarzı yerler bulmam mümkün. ulaşım için taksi ideal, fiyatlar istanbula oranla çok hesaplı. Bol miktarda volkswagen Santana göreceksin ayrıca metro agıda oldukça gelişmiş. Eger kullanırım diyosan sıkıntı yaşamazsın.Çinde binalar isimleri ile degilde numaraları ile adlandırılır. Örnegin koray apartmanı demezsin de, 34 nolu apartman dersin. O yüzden gidecegin binanın numarasını ögrenmen sana kolaylık saglar. Eskiden replika ürünler (giyim,aksesuar) vs. çok daha yaygındı ama bu aralar hükümet o işe biraz düzen getirdi. Bişe alırken ölümüne pazarlık yapmayı ihmal etme.. Örnegin 20 dolar dedigi bir mal içi kapıyı 2 dolardan aç, yüksek ihtimal 4 dolara anlaşırsınız. Bol miktarda abercrombie, hollister marka ürün bulacaksın, kalitesine bak öyle al. Yeme içme konusunda sıkıntı yok, hemen hemen tü global markaları bulabilirsin. O cografyanın mutfagı ile pek aram yok o yüzden şunu yemelisin diyemem. Deniz ürünleri bol miktarda mevcuttur. Gece hayatı için windows1-2 ve Rouge club'ı şiddetle tavsiye ederim. Lokal degil de genelde avrupalılar takılır bu klüplere.. Güvenli bir şehir olmasına ragmen, arada sırada kapkaç vesaire olayları oluyor. İstanbuldan giden adama koymaz gerçi E biz geldik buraya hani simit şapkalı abiler, mistik cografya deme yanılırsın. Bol miktarda ferrari, lamborghini göreceksin şaşırma.. Bildigin kocaman metropol çünkü.Soracagın detay olursa pm at, yada msnden dürt. Şimdiden iyi eglenceler. Edit: masaj konusuna deginmişler, çok güzel masaj salonları var. Ama bizde ki anlamıyla degil, yaklaşık 1 saatlik ayak masajı 10 dolar felan.. Özellikle uçuştan sonra mutlaka yaptır. Ve Cingseng çayı iç. Yorgunlugundan eser kalmaz. __________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Kankacım değerli bilgilerin için çok teşekkür ederim.
Deniz ürünlerinin her türlüsü yerim severim o yüzden sıkıntı olmaz Taksi kullanmayı düşünüyorum sürekli fiyatlar oldukça ucuzmuş taksilerin bize göre, bunu çok duydum. Ayak masajını uçuş sonrası mutlaka yaptırırım sonunun nasıl bittiği önemli değil
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: CupRa
|
Kolpa olan herşeye dikkat
__________________________________ ---BTU cupra---
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
Avrupalı denk gelirse olabıleybıl Neyse konumuz bu değil şimdi ![]() Bilumum vantuzlu ürünleri getirecem aklımda çılgın bir proje var satış patlaması bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
Dikkat et, vantuzlar sana yapışmasın kanka
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
hacu vantuz mantuz ne ayaksın sen
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
![]() ![]() sana güveniyorum
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
ayfon kac paraymis mesela orda?
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |